Καλά έκανε και έφυγε ο Alonso από την Ferrari

… ισχυρίζεται ο Eric Boullier

  • -
  • -

Ένα από τα θέματα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, βλέποντας το που βρίσκονται οι Ferrari και McLaren, είναι το εάν ο Fernando Alonso έκανε εν τέλει την σωστή επιλογή φεύγοντας από την Ferrari ανηφορίζοντας στην Μ Βρετανία.

 

Ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren Honda, Eric Boullier, είναι σίγουρος ότι ο Alonso επέλεξε σωστά να συνεχίσει την καριέρα του στην Βρετανική ομάδα. «Δεν πιστεύω ότι πήρε την λάθος απόφαση», είπε στο Autosport και συνέχισε : «Πέρασε 5 χρόνια εκεί και δεν δούλεψε, και όπως σε όλους τους αθλητές κοίταξε για νέες προκλήσεις, εάν μπορώ να το πω έτσι. Ήρθε εδώ, γιατί όπως είπε ‘είχε να κλείσει ανοιχτές υποχρεώσεις’, γνώριζε ότι το project ήταν δύσκολο από την αρχή γιατί ήταν πολύ πολύ νέο. Αλλά πίστεψε σε ότι του είπαμε, κάτι που ήταν σημαντικό, πίστεψε σε αυτό που είδε, και αυτό σημαντικό, και πίστεψε στους ανθρώπους και σε όλο το πακέτο. Οι οδηγοί γνωρίζουν ότι θα πάρει χρόνο, αλλά βλέπουν συνεχώς εξέλιξη σε κάθε αγώνα και ο τρόπος που καταλαβαίνουμε τι γίνεται, τι θέλουμε να κάνουμε, πώς χτίζουμε αυτό που θέλουμε να καταφέρουμε, και είναι πολύ σημαντικό για αυτούς».

 

Παρόλο που κάποιοι προσπάθησαν να «σπείρουν διχόνοια» μέσα στην ομάδα κυρίως μετά από το ατύχημα του Ισπανού στις δοκιμές, οι σχέσεις του Alonso κυρίως με τον Dennis είναι απολύτως ομαλές. Και ο Ron Dennis έχει πει ότι αυτό που έγινε το 2007 ήταν κάτι το οποίο έχει μείνει στο παρελθόν. Για τον αγώνα αυτό δεν περιμένουν πολλά οι άνθρωποι της McLaren με τον αγώνα στο Μονακό να είναι η μεγάλη ελπίδα για κάτι δυνατό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...