H McLaren έχει δρόμο, αλλά υπάρχει ελπίδα!

Φως στην άκρη του τούνελ

  • -
  • -

Οι πολυάριθμοι φίλοι της McLaren Honda μόνο ευχαριστημένοι με την απόδοση της ομάδας τους δεν είναι. Η Βρετανική ομάδα δεν έχει πάρει ακόμα βαθμό στο πρωτάθλημα, κάτι που ελπίζει να κάνει στην Βαρκελώνη ή στο Μονακό. Είχε μπει ψηλά ο πήχης στους φιλάθλους της ομάδας;

 

«Κανένας δεν είναι ικανοποιημένος με απόδοση στα προκριματικά και τα αποτελέσματα στον αγώνα, αλλά είναι αυτό που έχουμε», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της McLaren, Eric Boullier και συνέχισε : «Ούτε οι οδηγοί μας είναι χαρούμενοι με την κατάσταση, αλλά είναι χαρούμενοι με αυτό που βλέπουν να έρχεται, και μπορώ να σας πω ότι η ατμόσφαιρα στην ομάδα είναι φανταστική, όλοι δουλεύουν σκληρά και με αφοσίωση. Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι εμείς ξέρουμε τι κάνουμε, ξέρουμε που έχουμε αδυναμίες, και λέγοντας ‘εμείς’ εννοώ την McLaren και την Honda, και δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Το λάθος είναι να έχουμε λανθασμένες προσδοκίες. Είναι γεγονός ότι ο κόσμος περίμενε να έρθει η Honda με την McLaren και να τα κερδίσει όλα, αλλά ήταν οι λάθος προσδοκίες».

 

Βλέποντας τον ανταγωνισμό τόνισε ότι στην Mercedes πήρε 4 χρόνια μετά από την BrawnGP και αλλαγές στους κανονισμούς για να χτίσουν τον οργανισμό τους, παρόμοια και στην Red Bull Racing συμπλήρωσε όμως : «Δεν λέω ότι θα μας πάρει 4 χρόνια, αλλά είναι αυτό που έχουμε, και εάν δεν αρέσει στον κόσμο, δεν αρέσει. Δεν είμαστε χαρούμενοι με το που βρισκόμαστε, σίγουρα, αλλά πιέζουμε στο όριο παντού για να διασφαλίσουμε ότι θα φτάσουμε, και θα φτάσουμε σωστά. Στοχεύουμε σε μακροπρόθεσμη επιτυχία, όπως αξίζει σε μια ομάδα σαν την McLaren. Και όταν λέω σωστά, υπάρχουν βήματα και επίπεδα που πρέπει να περάσεις γιατί δεν μπορεί να αγοράσεις χρόνο και εμπειρία. Αλλά όταν φτάσουμε θα είναι αρκετά καλό για το μακροπρόθεσμο».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...