Βοηθάει η Mercedes την Ferrari στην F1;

Μεγάλη κουβέντα στο παρασκήνιο

  • -
  • -

Η επίδοση της Ferrari στους πρώτους αγώνες της χρονιάς έχει σίγουρα προβληματίσει την Mercedes. Κάποιοι όμως, κυρίως από το στρατόπεδο της Red Bull Racing, άρχισαν να λένε ότι στην πραγματικότητα η Mercedes βοήθησε την Ferrari.

 

Σύμφωνα με τον σύμβουλο της RBR Helmut Marko υπάρχει πολύ κινητικότητα στο παρασκήνιο ανάμεσα στις δυο ομάδες στο υψηλότερο επίπεδο. Είδαμε τον πρώην επικεφαλή της AMG στο κομμάτι των κινητήρων Wolf Zimmermann να κατηφορίζει στο Maranello, και ακούσαμε ότι το αφεντικό της Daimler Dieter Zetsche βοήθησε το αφεντικό της FIAT Sergio Marchionne να αγοράσει την Chrysler. Είδαμε συμφωνία της Ferrari και της Mercedes τον Δεκέμβριο να παραμείνουμε στους κινητήρες που έχουμε, αλλά και διαβάσαμε ότι Marchionne και Zetche μίλησαν στο τηλέφωνο για να διευκρινίσουν από Ιταλία ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Hamilton.

 

«Όλοι ξέρουμε το γιατί. Δεν θα το παραδεχθεί κανένας και είναι δύσκολο να το αποδείξεις, αλλά είμαι σίγουρος ότι η Mercedes βοήθησε την Ferrari», είπε ο Marko στην Sport Bild. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι πρόκειται να γίνει γιατί η Red Bull Racing είναι σε ένα αδιέξοδο με την υπάρχουσα κατάσταση. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι στο παρασκήνιο πιέζουν πολύ για να γίνουν αλλαγές στους κανονισμούς του 2017

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...