Κάτι … ψήνει η Red Bull

Περίεργες ... συμπτώσεις

  • -
  • -

Περίεργα πράγματα βλέπουμε τελευταία από την Red Bull. Και μαζεύονται πολλά για να είναι απλές συμπτώσεις … και εξηγούμαστε.

 

Η αρχή έχει γίνει με τα σχόλια του Marko στην αρχή και του Mateschitz στην συνέχεια ότι εάν δεν μπορεί να κερδίσει η Red Bull Racing, παρά τις προσπάθειες που κάνει, τότε θα κοιτάξουν εάν έχει νόημα η επένδυση στην F1. Στην συνέχεια είχαμε τις «σφαλιάρες» με την Renault και την μονάδα ισχύος. Μετά είχαμε την παρουσία μέσα από το ιδιόκτητο κανάλι, το ServusTV, του παλιού οδηγού Hans Stuck και του πρώην αφεντικού της HRT Colin Kolles. Ο πρώτος κατηγόρησε τον Ecclestone για την απουσία του Γερμανικού GP και ο δεύτερος κατηγόρησε την FIA ότι τσακίζει το άθλημα και την Sauber ότι δεν είχε μόνο 3 συμβόλαια για οδηγούς πέρσι (σχετικά με το θέμα του van der Garde), αλλά 6! Μάλιστα αποκάλυψε και πως ο άτυχος Jules Bianchi είχε υπογράψει για την Ελβετική ομάδα την Κυριακή το πρωϊ στην Suzuka, λίγες ώρες πριν από το ατύχημά του. Υπάρχει και άρθρο στον διαδικτυακό τόπο της εταιρίας το οποίο αναρωτιέται ανοιχτά εάν το πρωτάθλημα του WEC είναι το ίδιο μεγάλο με αυτό της F1.

 

Φυσικό είναι να αναρωτιόμαστε για τους λόγους … Ένα σενάριο λέει ότι η Red Bull έχει καταφέρει το μέγιστο με τα 4 σερί πρωταθλήματα και το επόμενο θα ήταν να χορηγήσει το σπορ και κοιτάζει για την επόμενη μέρα. Ένα άλλο σενάριο αναφέρει ότι θέλει να αγοράσει μετοχές και παζαρεύει την τιμή. Τέλος υπάρχει και το σενάριο που αναφέρει ότι θέλει να πιέσει ασφυκτικά για να γίνει αναπροσδιορισμός των κανονισμών και να μπορέσει να κλείσει η ψαλίδα με την κορυφή.  Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...