Η McLaren θα αρχίσει να πατάει γκάζι …

Ο Alonso και πάλι στο μάτι του κυκλώνα

  • -
  • -

Ο Alonso βρέθηκε και πάλι στο μάτι του κυκλώνα. Αυτή τη φορά δέχθηκε επίθεση μέσω twitter από Ιταλίδα δημοσιογράφο του Sky Italia. H Paola Saluzzi έβαλε στο twitter μια φανατισμένη δημοσίευση χαρακτηρίζοντας τον Alonso … «κομμάτι από ηλίθιο». Η κίνηση αυτή είχε σαν αποτέλεσμα να αγνοηθεί το κανάλι από τον Alonso το τριήμερο της Κίνας.

 

Η ομάδα σε ανακοίνωση δήλωσε «απογοητευμένη» από το tweet και συνέχισε λέγοντας ότι είναι χαρούμενη που σβήστηκε και ζητήθηκε η συγνώμη από την δημοσιογράφο. Όμως για την Saluzzi ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τον εργοδότη της. Ο Eric Boullier μιλώντας στην Gazzetta dello Sport είπε ότι : «Ο Alonso είναι χαρούμενος στην McLaren. Δεν ξέρω πόσες φορές πρέπει να σας το πω. Ο κόσμος προσπαθεί να δημιουργήσει θέμα ανάμεσά μας, αλλά δεν υπάρχει. Παρόλο που έτρεξε πριν από 7 χρόνια εδώ, τα άτομα και η ομάδα είναι νέα γύρω του και παρόλο που χρειάζεται χρόνος για όλους να εξελιχθούν μαζί μπορώ να σας πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος με την ατμόσφαιρα στην ομάδα και τον τρόπο που δουλεύει. Τα πράγματα βελτιώνονται σταθερά  καθώς προχωρά η σαιζόν».

 

Σε άλλη συνέντευξή του δήλωσε ότι στην Ισπανία θα υπάρχει νεα έκδοση του κινητήρα της Honda. «Γνωρίζουμε ότι ο κινητήρας έχει πολύ χώρο για βελτίωση, αλλά και η MP4-30 θα εξελιχθεί. Θα έχουμε μεγάλο αεροδυναμικό πακέτο στην πίστα και είναι συνήθως από τα μέρη που γνωρίζεις εάν έχεις κάνει καλή δουλειά ή όχι», είπε ο Boullier.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...