Πολύ κοντά στην ανανέωση με την Mercedes o Hamilton

Ελπίζει να έχει ολοκληρωθεί πριν από το Σαββατοκύριακο

  • -
  • -

Μέχρι το Σαββατοκύριακο ελπίζει να έχει υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Mercedes AMG Petronas ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Lewis Hamilton. Οι κουβέντες πάγωσαν πέρσι μετά από το Ιαπωνικό GP και ξεκίνησαν στις πρώτες δοκιμές. Το σκεπτικό τότε ήταν να αφήσει αυτό τον προβληματισμό στην άκρη και να αφοσιωθεί στο πρωτάθλημα. Τώρα όμως πήρε και πάλι μπρος.

 

Ερωτηθείς από το Sky Sports News HQ για τα τελευταία νέα για το συμβόλαιό του ο Hamilton είπε : «Πηγαίνει πέρα δώθε ανάμεσα στους δικηγόρους, έτσι ελπίζω να ολοκληρωθεί πριν από το Σαββατοκύριακο. Αυτό θα ήταν καλό, αλλά εάν όχι θα κλείσει σύντομα». Βέβαια τις τελευταίες μέρες είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες για ενδιαφέρον της Ferrari και τον Toto Wolff να επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν επαφές του Hamilton με την Ferrari, αλλά για την αγορά της … La Ferrari.

 

O Lewis Hamilton βρίσκεται φέτος σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Από πέρσι έχει αναλάβει τις τύχες του μόνος του, από την στιγμή που σταμάτησε την συνεργασία του με την XIX Entertainment που είχε τον ρόλο του μάνατζερ. Όπως μόνοι τους είναι και οι Rosberg και Vettel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...