Ο Alonso έκανε δουλειά στον προσομοιωτή

Παραγωγική μέρα …

  • -
  • -

Για πρώτη φορά μετά από το ατύχημά του ο Fernando Alonso «έπιασε τιμόνι». Απο χθες ήταν στο Woking, σήμερα όμως μπήκε στον προσομοιωτή για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Σύμφωνα με την ομάδα ήταν μια καλή μέρα, το ίδιο δήλωσε και ο Ισπανός μέσα από το twitter.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC η McLaren έχει ετοιμάσει μια 38σέλιδη αναφορά, σχετικά με το ατύχημα του Alonso, στην οποία φαίνεται ότι δεν υπήρχε πρόβλημα στο μονοθέσιο. Πηγές κοντά στον Ισπανό αναφέρουν ότι ο ίδιος είχε ανησυχήσει από το ατύχημα, οι αιτίες του οποίου παραμένουν ακόμα ένα μυστήριο, και ειδικά με την αμνησία που του προκλήθηκε.

Τόσο ο Ron Dennis, όσο και ο Eric Boullier αναφέρθηκαν στην δίψα του Alonso να γυρίσει στην ενεργό δράση με τον Boullier να τονίζει ότι ο Alonso βρίσκεται πάντα σε πραγματικό χρόνο στο τηλέφωνο και σε ανοιχτή ακρόαση σε όλες τις συναντήσεις που έγιναν στην Μελβούρνη.

Πλέον η κρίσιμη μέρα είναι η Κυριακή όταν και περιμένουμε να δούμε τον Alonso να περνάει από τα ιατρικά και όχι μόνο τεστ της FIA για να του δώσουν το πράσινο φως να αγωνιστεί στην Μαλαισία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...