«Τα πάντα» δίνει ο Alonso για να είναι στην Μαλαισία

  • -
  • -

«Φυσικά και είμαι απογοητευμένος που δεν θα είμαι με τον Jenson στην Μελβούρνη στο γκαράζ της McLaren Honda, αλλά καταλαβαίνω τις συστάσεις των γιατρών και είμαι ήδη πίσω στις προπονήσεις και ετοιμάζομαι για τον πρώτο μου αγώνα με την MP4-30», είπε ο Ισπανός οδηγός ο οποίος απέχει από τον πρώτο αγώνα μετά από το ατύχημα που είχε στις δοκιμές και τώρα πιέζει για να τρέξει στον δεύτερο αγώνα στην Μαλαισία.

 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τις θερμές ευχές τους και την υποστήριξη που μου έδειξαν ώστε να γυρίσω στο cockpit για την Μαλαισία. Εύχομαι ότι καλύτερο στον Kevin (Magnussen) για το τριήμερο στην Αυστραλία, και ξέρω ότι το μονοθέσιο είναι ασφαλές στα χέρια του», προσθέτοντας ότι θα παρακολουθεί τις εξελίξεις του τριημέρου και τα δεδομένα της McLaren.

 

Είχαμε καιρό να τον ακούσουμε και οι δηλώσεις του έχουν ενδιαφέρον. «Παρόλο που είχα να αντιμετωπίσω πολλές προκλήσεις στις δοκιμές, έχω πάρει ενθαρρυντικά στοιχεία από το μονοθέσιο, και περιμένω να δω όλα τα δεδομένα από το τριήμερο με την ομάδα για να πιέσουμε το πρόγραμμα εξέλιξης και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας», είπε ο Alonso.

 

Στο προσκήνιο βγήκε και ο Flavio Briatore ο οποίος είπε ότι είδε το ατύχημα του Alonso σε video που του έστειλε ο Bernie Ecclestone. Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι η Gazzetta dello Sport αναφέρθηκε σε ένα onboard video από το μονοθέσιο του Vettel. Ρωτώντας μάθαμε ότι οι κάμερες της FOM είναι κλειστές στην φάση των δοκιμών. Ενδιαφέρον έχει να δούμε τι άλλο θα βγει σε αυτή την ιστορία.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...