O Arrivabene μιλάει στον Leo Turrini

Καρμπον του Schumacher o Vettel σε κάποια πράγματα...

  • -
  • -

Συνάντηση με τον αγωνιστικό διευθυντή της Ferrari Maurizio Arrivabene είχε ο έγκριτος δημοσιογράφος και καλός φίλος Leo Turrini. O Turrini κατέγραψε τις απόψεις του Arrivabene για την κατάσταση στην Ferrari αλλά και για το μέλλον της Scuderia.

 

«Προφανώς το πιο σημαντικό τεστ θα είναι το τελευταίο πριν οι ομάδες ρίξουν όλα τα χαρτιά τους και πέσουν οι μάσκες στην Μελβούρνη. Η Mercedes στην Jerez κρυβόταν και από την Honda πάντα περιμένω θετικά πράγματα, και δεν έχει νόημα να ξεγράφεις τους Ιάπωνες», ειπε ο Arrivabene. «Δεν πουλάω φούμαρα, παρόλο που είμαι άνθρωπος που είχα να κάνω με τσιγάρα σε όλη μου την ζωή! Έχω και γω μεγάλα όνειρα, αλλά τα πόδια μου είναι στην Γη. Θέλω να πω στους οπαδούς μας να πιστέψουν στην προσπάθεια που κάνουμε, όλοι μαζί, έχοντας κατά νου την κατάσταση που ξεκινήσαμε. Αλλά δεν με ενδιαφέρει το παρελθόν. Κοιτάζουμε το μέλλον. Από την στιγμή που ήρθα στο Maranello κόλλησα με το αίσθημα ρεβάνς που κινεί τους ανθρώπους εδώ. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Ξέρω ότι οι αγώνες δεν κερδίζονται με την ατμόσφαιρα, ή το κλίμα, ή κάτι τέτοιο. Ούτε να ακούμε ότι τώρα που το κλίμα είναι θετικό θα δώσουμε δύναμη στο μονοθέσιό μας. Δεν είναι τόσο απλό. Ήμουν εδώ την περίοδο του Schumacher, ζούσα στην καρδιά της Scuderia. Το παραδέχομαι ότι υπάρχουν στιγμές που κοιτάζω τον Vettel και χαίρομαι, εκπλήσσομαι. Λέω ότι σε κάποια πράγματα είναι καρμπόν ο Schumi! Υπάρχουν εκπληκτικές ομοιότητες σε αυτούς που τους ξέρουν και τους δυο. Όλοι ελπίζουμε και τα αποτελέσματα να είναι τα ίδια», τόνισε.

 

Τέλος σχολίασε και την συνεργασία του Vettel με τον Raikkonen : «Θα υποθέσω ότι θα υπάρξει υγειής συνεργασία ανάμεσα στον Seb και τον Raikkonen. Πιστεύω πολύ στον Kimi. Είναι φίλοι και ξέρω ότι είχαν την επιθυμία να συνεργαστούν»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...