Δεν βιάζεται για το νέο συμβόλαιο ο Hamilton

  • -
  • -

Το συμβόλαιο του Hamilton με την Mercedes λήγει στο τέλος της περιόδου και προς το παρόν δεν έχουν ξεκινήσει οι κουβέντες για ανανέωση. Ο Wolff, διευθύνων σύμβουλος της Mercedes, είχε πει ότι μετά από τον τελευταίο αγώνα της περσινής σαιζόν θα καθόντουσαν να κουβεντιάσουν για το νέο του συμβόλαιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

 

«Όταν έφυγα από τον τελευταίο αγώνα πήγα στο εργοστάσιο για κάποιες μέρες, αλλά δεν κάτσαμε κάτω να τα πούμε. Αλλά όπως είπα και πέρσι δεν βιαζόμαστε. Είμαστε χαλαροί. Η ομάδα είπε ότι θέλει να συνεχίσουμε και ισχύει και το αντίστροφο, οπότε δεν υπάρχει άγχος. Είμαι χαλαρός και τους εμπιστεύομαι στο ότι δεν θα μιλήσουν με κάποιον άλλο, και το ξέρουν ότι το ίδιο ισχύει και με μένα», είπε στο Sky Sports ο Βρετανός οδηγός.

 

Η περίπτωση της ανανέωσης φαίνεται σχεδόν σίγουρη. Ο Hamilton ξέρει ότι στην Mercedes έχει μια σοβαρή ομάδα, με γερές βάσεις, με μεγάλο πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού και με μονοθέσιο το οποίο θα συνεχίσει να βάζει τον πήχη ψηλά τα επόμενα χρόνια. Από την άλλη η Mercedes γνωρίζει ότι έχει στα χέρια της ένα πρωταθλητή, ο οποίος χειρίστηκε άψογα την υπόθεση μετά από την σύγκρουση που είχε με τον Rosberg στο Βέλγιο. Δεν υπάρχει λόγος να μην θέλει ο ένας τον άλλο.

 

Το μόνο που θα μπορούσε να πάει στραβά είναι η σχέση του με τον Rosberg, αλλά μετά από τα περσινά δεν μπορούμε να δούμε πώς μπορεί να αλλάξει. Η πρώτη χρονιά ήταν και η πιο δύσκολα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...