Τους κάνει … πλάκα η Mercedes με τους κινητήρες της F1

«Χαλαρά» πηγαίνει και στην νεα σαιζόν

  • -
  • -

Μπορεί η Ferrari και η Renault να κέρδισαν την εκτός πίστας μάχη και να μπορούν να φέρουν πλέον βελτιώσεις στους κινητήρες τους (όπως και η Mercedes φυσικά) στην διάρκεια της χρονιάς, φαίνεται όμως ότι η Mercedes τους «τρολάρει».

 

Μιλώντας στην L’Equipe ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes Toto Wolff δέχθηκε ερώτηση δημοσιογράφου εάν η Mercedes θα ξεκινήσει την σαιζόν με τους περσινούς κινητήρες. «Πιθανώς ναι! Αλλά υπάρχει ένα βραχυπρόθεσμο πλάνο για την προετοιμασία για το 2016. Δουλεύουμε όπως είχαμε προγραμματίσει για φέτος, δοκιμάζοντας και κάποιες ιδέες για την επόμενη σαιζόν, και ας πούμε ότι τον Σεπτέμβρη θα έχουμε μεγάλες αναβαθμίσεις εν όψει 2016. Αυτό μας δίνει μεγάλη ευελιξία. Σε πρώτη ματιά μπορείς να πεις ότι η ‘τρύπα’ στους κανονισμούς προμοτάρει την Renault και την Ferrari. Σε μια δεύτερη ματιά μας επιτρέπει να κρατήσουμε το πλεονέκτημά μας. Για να λέμε τα πράγματα πιο σωστά μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα»

 

Εάν η Mercedes νιώθει τέτοια άνεση μπαίνοντας στο 2015 με τους περσινούς κινητήρες με τις άλλες ομάδες να προσπαθούν να κλείσουν την τρύπα … τι περισσότερο να πούμε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...