Marchionne για Montezemolo : Ήταν ώρα για αλλαγή

  • -
  • -

Περισσότερες κουβέντες από τον Sergio Marchionne κατάφεραν να πάρουν οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην έκθεση αυτοκινήτου στο Detroit. Παρόλο που το ενδιαφέρον είχε εστιαστεί στα αυτοκινητιστικά δρώμενα, απομονώσαμε τις δηλώσεις για την Scuderia.

 

Είπε λοιπόν ο Marchionne : «Ξεκινάμε αργά την σαιζόν γιατί ο σχεδιασμός του νέου μονοθεσίου ξεκίνησε αργά. Αλλά δεν χρειάζεται να ‘παγώσουμε΄ την εξέλιξη του κινητήρα πριν από τον πρώτο αγώνα,  και συνεπώς θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα σαιζόν. Πιστεύω ότι το μονοθέσιο θα βελτιώνεται καθώς περνάει η σαιζόν», ενώ στάθηκε στα δυο σημαντικά πρόσωπα της ομάδας, τον Arrivabene και τον Allison, «Έχουμε ένα νέο άτομο, πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος έχει εμπλακεί με τους αγώνες για μεγάλο χρονικό διάστημα της επαγγελματικής του ζωής, τον Maurizio Arrivabene. Και έχουμε και ένα άτομο για τα τεχνικά, τον Allison, ο οποίος έχει αναλάβει τον τεχνικό τομέα. Έτσι έχουμε την ομάδα».

 

Από την κουβέντα δεν μπορούσε να λείψει και η αναφορά στον Montezemolo : «Ήταν η ώρα για αλλαγή. Πιστεύω ότι ο Luca έκανε μια πολύ καλή δουλειά σαν επικεφαλής τα τελευταία 23 χρόνια, αλλά δεν είχαμε κερδίσει πρωτάθλημα από το 2008. Είχαμε μια καταστροφική χρονιά το 2014 και πιστεύω ότι οι οργανισμοί τείνουν να γίνονται βαρετοί. Έτσι ήταν η ώρα για αλλαγές»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...