Ετοιμάζουν … ψυχολόγο για τον Hamilton

Την Δευτέρα μετά από τον αγώνα θα μιλήσουν και για το συμβόλαιό του

  • -
  • -

Ο Lewis Hamilton κρατά μια πρωτοπορία έναντι του Nico Rosberg καθώς πηγαίνουμε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς. Και ενώ ο Nico Rosberg δεν έχει τίποτα να χάσει, άλλωστε δεν κρατά την τύχη του στα χέρια του, η Mercedes προσπαθεί να διαχειριστεί μια πιθανή αποτυχία του Lewis Hamilton.

 

Τι έκανε λοιπόν; Είπε στον Νεοζηλανδό ψυχολόγο αθλητών Ceri Evans να είναι έτοιμος εφόσον του ζητηθεί η συνδρομή του! «Έχω δει τόσο μακριά αρκετά» είπε ο Wolff. «Εντυπωσιάστηκα με τον τρόπο που ο Prost παραδέχθηκε όταν ο Lauda τον κέρδισε για μόλις μισό βαθμό το 1984, που ήταν απίστευτο, και μετά πήγε και πήρε 3 τίτλους σε 4 χρόνια. Τους είπα (σε Hamilton και Rosberg) ότι θα κάνουμε το καλύτερο για να τους δώσουμε το μονοθέσιο για να κερδίσουν το πρωτάθλημα, έτσι ότι και εάν γίνει, δεν θα είναι το τέλος της καριέρας τους στην Mercedes», συμπλήρωσε.

 

«Ο Ceri ήταν μέρος της διαδικασίας από την αρχή της περιόδου και είμαστε σε συχνή επαφή, αλλά το ψυχολογικό κομμάτι της εταιρίας είναι κάτι που δουλεύω 10 ώρες την βδομάδα», τόνισε. Πέρα από αυτό ο Wolff θα συναντηθεί την Δευτέρα μετά από τον αγώνα με τον Hamilton για να συζητήσουν την επέκταση του συμβολαίου του. Δεν φαίνεται ότι ο Hamilton θα φύγει από την ομάδα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...