Τέρμα η κατηφόρα για την McLaren

Άρχισε η άνοδος …

  • -
  • -

Η McLaren πέρα από το «πυροτέχνημα» του πρώτου αγώνα δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος να δείξει κάτι το αξιοσημείωτο. Όμως ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Eric Boullier σχολιάζει ότι η … κατηφόρα τελείωσε και από δω και μπρος υπάρχει μόνο η άνοδος.

 

«Προφανώς και είμαι πολύ χαρούμενος με την 4η θέση (στο πρωτάθλημα), χαρούμενος με τον ρυθμό του μονοθεσίου, κάτι που είναι ακόμα καλύτερο γιατί είμαστε πιο γρήγοροι από την Red Bull και την Ferrari», είπε στο Autosport. «Σίγουρα το Austin δεν ήταν τόσο καλό όσο το Sochi και εδώ (στην Βραζιλία), αλλά σίγουρα από πλευράς ρυθμού κλείσαμε την ψαλίδα. Δεν είναι αρκετό, αλλά υπάρχει το momentum. Το σπιράλ που βρισκόμαστε ανεβαίνει και δεν κατεβαίνει», τόνισε.

 

Η εξέλιξη του μονοθεσίου μπαίνει σε μια σημαντική φάση με τον τελευταίο αγώνα να είναι ευκαιρία για να δοκιμαστεί ένα μεγάλο πακέτο στο μονοθέσιο την σχεδίαση του οποίου ηγείται ο Peter Prodromou. Μάλιστα το Sky Sports F1 ανέφερε, λανθασμένα, ότι θα είχαμε μια B έκδοση του μονοθεσίου.

 

Όλοι περιμένουν να μάθουν τα νέα σχετικά με το οδηγικό δίδυμο της ομάδας με τους Magnussen και  Button να παλεύουν για το ποιος θα είναι δίπλα στον Alonso. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον Βρετανικό Τύπο ο Boullier είναι υπέρ του Button και ο Ron Dennis ψηφίζει Magnussen. Το γεγονός ότι η McLaren έβγαλε σε «αναγκαστική» άδεια τον επικεφαλής αεροδυναμικής της ομάδας Doug McKieran καθώς και τα δημοσιεύματα ότι από την ομάδα έφυγαν άλλοι 15 μηχανικοί έφεραν αβάσιμες φήμες ότι ο Alonso θα μετακινήσει … στρατιά στο Woking.

 

Ας περιμένουμε λίγο και θα μάθουμε τι πρόκειται να γίνει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...