Montezemolo: Περίμενα ένα ευχαριστώ από τους Agnelli

Επιβεβαίωσε ότι ο Alonso φεύγει από την Ferrari

  • -
  • -

Στην Ιταλική RAI μίλησε χθες το βράδυ ο πρώην πλέον Πρόεδρος της Ferrari Luca di Montezemolo και όπως καταλαβαίνετε είπε σημαντικά πράγματα. Ας δούμε κάποια από αυτά:

 

Για τις σχέσεις του με την οικογένεια των Agnelli : «Πάντα είχα μια στενή σχέση με την οικογένεια των Agnelli και πιστεύω ότι έκανα κάτι σημαντικό από το 2004, όταν και δέχθηκα την θέση του Προέδρου της FIAT σε μια δραματική φάση. Ίσως ένα ευχαριστώ θα ήταν κάτι που περίμενα. Δεν έκρυψα ότι ήμουν δυσαρεστημένος με τον τρόπο που έφυγα, αλλά είναι μέρος της ζωής και πιστεύω ότι ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που μπορεί να πάρει αποφάσεις»

 

Για την επανεκκίνηση της Ferrari : «Τα σπορ ευτυχώς ή δυστυχώς δεν είναι ακριβώς επιστήμη. Στην F1 υπάρχουν κύκλοι. Ο δικός μας ήταν μεγάλος. Η Renault ήταν δυνατή με την Red Bull Racing και τώρα η Mercedes, και με όλη την καλή διάθεση, δεν είχαν κερδίσει εδώ και 30 χρόνια. Πρέπει να ανοίξει ο νέος κύκλος, με πολύ δουλειά και επενδύσεις, λαμβάνοντας υπόψη ότι τα σημερινά μονοθέσια είναι υβριδικά»

 

Η μεγάλη χαρά με τον Schumacher : «Σίγουρα η επιστροφή στις επιτυχίες το 2000 υπό την ηγεσία του Michael Schumacher. Ήταν πολύ σημαντικές στιγμές με μένα και Gianni Agnelli. Όταν κερδίσαμε τον τίτλο στην Ιαπωνία το 2000 μετά από 23 χρόνια ο Agnelli με πήρε στο τηλέφωνο και πρώτη φορά ήταν τόσο συναισθηματικός. Τον άκουσα να κλαίει. Στην συνέχεια του αφιερώσαμε την F2003GA που κέρδισε και το πρωτάθλημα»

Τέλος είπε και για τον Alonso : «O Alonso φεύγει για δυο λόγους : ο πρώτος γιατί όπως το καταλαβαίνω θέλει να δοκιμάσει σε ένα νέο περιβάλλον, με νέα κίνητρα και γιατί είναι σε μια ηλικία που δεν μπορείς να περιμένεις πολύ για να προσπαθήσεις να κερδίσεις και πάλι»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...