Η μετοχή της GoPro κατρακυλά λόγω … Michael Schumacher

Δήλωση Γάλλου δημοσιογράφου για τα αίτια του σοβαρού τραυματισμού του Michael Schumacher φέρνει … κατρακύλα της μετοχής της GoPro

  • -
  • -

Την προηγούμενη βδομάδα βγήκε μια είδηση που αναφέρει ότι ο βετεράνος Γάλλος δημοσιογράφος της F1 Jean-Louis Moncet μίλησε στο κανάλι Europe 1 λέγοντας ότι συνάντησε τον γιο του Michael Schumacher, Mick, και ο οποίος του ανέφερε ότι ο πατέρας του ξυπνά σιγά σιγά.

 

Ο Moncet σχολίασε ακόμα στο ατύχημα του Schumacher ο βαρύτατος τραυματισμός του δεν έγινε από την πρόσκρουσή του στον βράχο, αλλά «από την τοποθετημένη κάμερα GoPro που είχε και αυτή ήταν που του επέφερε τα σοβαρά τραύματα». Αποτέλεσμα αυτού ήταν η μετοχή της GoPro Inc να κατρακυλήσει μόνο την Δευτέρα κατά 16%! Εκπρόσωπος της εταιρίας μιλώντας στο Reuters είπε : «Προσπαθούμε να μάθουμε περισσότερα για το αρχικό ρεπορτάζ του Jean Louis Moncet. Το tweet του σήμερα το πρωϊ δείχνει ότι τα σχόλια δεν ήρθαν από τα μέλη της οικογένειας».

 

Ο δημοσιογράφος με χθεσινό του tweet παρακάλεσε να σταματήσουν οι εικασίες λέγοντας ότι είπε ότι συνάντησε τον Mick Schumacher και τίποτα περισσότερο. Η αλήθεια είναι ότι το ηχητικό δεν το έχουμε βρει πουθενά για να δούμε. Μπορεί ο δημοσιογράφος να αναφέρθηκε σε εκτιμήσεις που υπήρχαν τον Φεβρουάριο πάνω στο θέμα και οι δηλώσεις του να παρερμηνεύτηκαν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...