Ιστορίες συνομωσίας και Mercedes

Η Mercedes απορρίπτει τις θεωρίες …

  • -
  • -

Τα δυο λάθη του Rosberg στην πρώτη στροφή που έφεραν τον Hamilton σε απόσταση βολής το ένα και στο προσπέρασμα το άλλο καθώς και ένα πλάνο που έδειχνε τον Toto Wolff να χαμογελάει ήταν αρκετά να πυροδοτήσουν τα σενάρια που έλεγαν ότι ο Nico Rosberg μετά από όσα έχουν γίνει στο GP του Βελγίου έπρεπε να δώσει βαθμούς στον Hamilton.

«Μόνο ένα παρανοϊκό μυαλό θα ερχόταν με τέτοια ιδέα. Εάν ήταν δική μας θα ήταν μια πολύ καλή! Υπήρχε μεγάλη πίεση στον Nico γιατί ο Lewis ήταν τόσο γρήγορος χθες (το Σάββατο) και σήμερα (την Κυριακή) το ίδιο», είπε ο Wolff και συμπλήρωσε «Προσπαθήσαμε να προστατεύσουμε τα πίσω φρένα και μεταφέραμε το φορτίο μπροστά. Πήγε σκληρά στα φρένα και έχασε το σημείο πέδησης. Ήταν περίεργο. Αλλά δεν υπήρχε μηχανική αιτία πίσω από αυτό»
Και ο Rosberg σχολίασε πάνω στο θέμα : «Άκουσα και γω για αυτά, αλλά ποια θα ήταν η αιτία για να το κάνω επίτηδες; Δεν υπάρχει κάποια πιθανή αιτία. Εάν πάρεις εντολή από την ομάδα να το κάνεις, το κάνεις, αλλά δεν υπήρχε αιτία για την ομάδα να μου ζητήσει να αλλάξω θέση ή κάτι τέτοιο»

Για την φάση που η τηλεόραση δείχνει τον Wolff να γελάει ο ίδιος τόνισε : «Αυτό είναι πραγματικά τρελό και όποιος το πήρε προσπαθεί να μεταφράσει μια τέτοια εικόνα δεν είναι καλά. Όταν η κάμερα γυρίζει προς το μέρος σου, το σήμα έρχεται μετά. Δεν ήταν συγχρονισμένο με την εικόνα. Είναι σαν να σε βλέπει ο Big Brother. Θα κρυφτώ στο γραφείο των μηχανικών την άλλη φορά. Υπήρχε ένα χαμόγελο όταν οι δυο τους ήταν κοντά. Ήταν 'ναμαστε πάλι, είναι μια κλειστή μάχη'»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...