Μακροπρόθεσμα σχεδιάζει για τους οδηγούς η McLaren

Στάση αναμονής …

  • -
  • -

Οδηγικό δίδυμο το οποίο θα το έχει για πολλά χρόνια σχεδιάζει η McLaren. Από την McLaren λένε ότι η τελική επιλογή για την ερχόμενη περίοδο θα βασίζεται πάνω στο σκεπτικό εάν υπηρετούνται οι προσδοκίες που έχουν θέσει με την Honda. Έτσι η ομάδα δεν έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με κανένα από τους οδηγούς της. Όπως είπε ο αγωνιστικός διευθυντής Eric Boullier η McLaren θα περιμένει μέχρι να γνωρίζει ποια είναι τα πλάνα όλων των κορυφαίων οδηγών.

 

«Εάν κάποιος οδηγός είναι διαθέσιμος στην αγορά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε εάν μας ταιριάζει. Η στρατηγική μας, και δεν λέω ότι θα αλλάξουμε οδηγούς, είναι ότι είμαστε σε θέση να περιμένουμε. Θα περιμένουμε μέχρι να καταλάβουμε τι γίνεται στην αγορά οδηγών, όχι μόνο για του χρόνου αλλά και για το μέλλον. Το πλάνο είναι να σχεδιάσουμε την McLaren για πολλά χρόνια στην κορυφή, και χρειάζεται να ξέρουμε τι θα κάνουμε σε 3, 4 ή και 5 χρόνια», είπε ο Boullier αφήνοντας παραθυράκι ότι δεν θα πει όχι εάν μπορεί να πάρει έναν οδηγό για το 2016 ή το 2017.

 

Εκτιμάται ότι ο Button θα παραμείνει και το 2015 και λόγω των καλών σχέσεων με την Honda. Ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν σήμερα ότι η McLaren θα παρουσιάσει στον Fernando Alonso στοιχεία για την ανταγωνιστικότητα της Honda σε μια προσπάθεια να τον πείσει για να ανηφορίσει στην Μ. Βρετανία

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...