Ψυχολογικός πόλεμος ανάμεσα σε Hamilton – Rosberg

Και είμαστε ακόμα στην μέση του πρωταθλήματος

  • -
  • -

Ο Hamilton μπορεί να κέρδισε τον «εντός έδρας» αγώνα του, αλλά στο άκουσμα ότι ο επόμενος αγώνας είναι ο «εντός έδρας» για τον Rosberg, γέλασε! «Για να είμαστε ειλικρινείς, ο Nico δεν ήταν ποτέ στην Γερμανία, οπότε δεν είναι ο εντός έδρας αγώνας του», είπε ο Hamilton.

 

«Όταν έτρεχα μαζί του στα καρτ δεν στεκόταν δίπλα στην Γερμανική σημαία. Έπρεπε να πάνε όλοι στην γραμμή εκκίνησης και να κάτσουν δίπλα στην σημαία της χώρας τους, και στεκόταν δίπλα σε αυτή του Μονακό και όχι της Γερμανίας. Ξέρω ότι μεγάλωσε στο Μονακό, έτσι το Μονακό είναι η πόλη του. Θα είναι ωραίο εάν κερδίσω στην Γερμανία. Είναι Γερμανός, Φιλανδός, Μονεγάσκος ή κάτι, οπότε θα πάρει την υποστήριξη στο Μονακό και στην Γερμανία πάντα την είχε. Είναι πάντα ωραίο να κερδίζεις στους άλλους στο έδαφός τους», συμπλήρωσε.

 

Όταν του επισήμαναν ότι ο Wolff είπε ότι μόλις εγκατέλειψε ο Rosberg πήγε στα πιτ και έδωσε μια παρατήρηση για τον Hamilton προς το τέλος ο Hamilton απάντησε : «O Toto είπε αυτό; Είναι καλό. Στον Toto αρέσει να είναι σε αυτή τη μεριά του γκαράζ. Δεν πιστεύω ότι την χρειάζομαι (την βοήθεια του Rosberg. Δεν υπήρχε βοήθεια όταν τον πλησίαζα».

 

Και έπεται συνέχεια …

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...