Θα αργήσει να επιστρέψει στην κορυφή η McLaren;

Δείτε τι είπε ο Eric Boullier

  • -
  • -

Ενδιαφέρον άρθρο είχε σήμερα η Daily Telegraph έχοντας πάρει συνέντευξη από τον αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας Eric Boullier. Ο Γάλλος μίλησε για την κατάσταση που βρήκε αλλά και για τις δυσκολίες που υπάρχουν ακόμα.

 

«Υπήρχε απογοήτευση. Ο κόσμος ήταν σε μια φάση που περίμενε κάποιον ηγέτη. Υπήρχε μια φάση αναμονής. Δούλευαν, αλλά ήταν λίγο ‘Που πάμε τώρα; Δεξιά; Αριστερά; Πάνω’; Ήταν κάπως στο να πουν ‘Σας παρακαλώ, στείλτε κάποιον να μας καθοδηγήσει’. Είχαν κυριαρχήσει και είχαν κερδίσει τόσους αγώνες και είχαν την απίστευτη ικανότητα να γυρίζουν καταστάσεις, και με λίγη αφοσίωση παραπάνω θα τα καταφέρουμε και ξέρουμε τι κάνουμε. Πιστεύω ότι κάποιες φορές θα πρέπει να κοιτάζουμε τα πράγματα από έξω. Η αισιοδοξία ήταν λίγο υπερβολική», είπε ο Boullier.

 

«Δεν είμαι ο τύπος που θα πάει να ρωτήσει κάθε μέρα ‘μπορώ να κάνω αυτό ή εκείνο;’. Όχι. Είμαι υπεύθυνος. Αυτός (O Dennis) με έφερε γιατί πίστεψε ότι μπορώ να κάνω κάτι καλό. Χρειάζεται να είμαι ελεύθερος και αυτό είναι», είπε ο Γάλλος και συμπλήρωσε «Υπήρχαν κάποια εμπόδια, τα οποία είχαν μεγάλη επιρροή, και τα οποία πίεζαν σε αρκετά σημεία. Εάν έχεις 250 μηχανικούς, χρειάζεται να χρησιμοποιείς 250 εγκεφάλους και όχι 10».

 

Η εφημερίδα αναφέρει ότι τα εμπόδια ήταν από κάποιας «παλαιάς κοπής» μηχανικούς υπο την επιρροή του Τεχνικού Διευθυντή Tim Goss, ενώ ο Boullier στηρίζει το νέο αίμα υπο τον Matt Morris ο οποίος ήρθε από την Sauber.

 

Ενδιαφέρον ήταν και το κομμάτι που ρωτήθηκε για οδηγούς : «Ας πούμε ότι μιλάω με κάποιους οδηγούς. Μέχρι σήμερα ρωτάμε για την θέση τους, γιατί για άλλη μια φορά, πρέπει να είμαστε το σωστό πακέτο. Αυτό σημαίνει ότι μιλάμε μαζί τους για να καταλάβουμε πότε θα μπορούν να έρθουν σε μας. Και πάλι, δεν θα ήθελες να έχεις τον Alonso εάν το μονοθέσιό σου είναι 2 δευτερόλεπτα πίσω. Είναι ακριβό και δύσκολο να το χειριστείς. Αλλά θέλουμε το καλύτερο δίδυμο γιατί είναι μέρος της επιτυχίας»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...