Πόρτα απο την McLaren στον Hulkeberg

Σύμφωνα με Γερμανικά δημοσιεύματα

  • -
  • -

Μπορεί ο Nico Hulkenberg πέρσι τέτοια περίοδο να ήταν με τα δυο πόδια σχεδόν στην Ferrari, φέτος όμως φαίνεται ότι οι πόρτες για τις κορυφαίες ομάδες έκλεισαν για τον Γερμανό οδηγό.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του AutoBild Motorsport ο μανατζερ του Hulkeberg χτύπησε την πόρτα της McLaren για μια θέση το 2015, αλλά η προσφορά του δεν έγινε δεκτή. Η δικιολογία που πήρε ήταν ότι έχει ήδη προβλήματα στην Force India με τον Perez, σε ότι αφορά την απόδοσή του, οδηγός ο οποίος χαρακτηρίστηκε «λίγος» απο την McLaren τον οποίον και έδιωξαν. H McLaren δείχνει ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τους οδηγούς της. Η νέα εποχή που έρχεται με την Honda απαιτει ένα πολύ καλό δίδυμο και μέχρι στιγμής τα πράγματα δείχνουν ότι Button και Magnussen δεν κάνουν.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Hulkenberg πέρσι είχε 2 μήνες κουβέντες  με την Ferrari και τα συμβόλαια πηγαινοερχόντουσαν ανάμεσα στους νομικούς συμβούλους του οδηγού και αυτούς της Ferrari. Όμως εμφανίστηκε στο μεταγραφικό παζάρι ο Raikkonen και άλλαξαν τα πράγματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...