Αλλαγή κουλτούρας στην McLaren

Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σύμφωνα με τον Boullier

  • -
  • -

Η McLaren πάει στην Αυστρία συνεχίζοντας το αρνητικό της ρεκόρ. Εικοσιοκτώ αγώνες χωρίς νίκη για την Βρετανική ομάδα και ο αγωνιστικός διευθυντης της Eric Boullier πιστεύει ότι έχει βρει την γιατριά. Πέρα απο τις τεχνικές αναβαθμίσεις που συνεχίζουν και έρχονται , υπάρχουν και άλλα στοιχεία που χρειάζονται αλλαγή.

 

«Η McLaren έκανε το ίδιο πράγμα για πολυ καιρό, ίσως το παραέκανε. Τώρα θέλει ανανέωση. Χρησιμοποίω τα λόγια του Ron (Dennis), ο οποίος λέει ότι γίναμε περισσότερο τεχνική απο αγωνιστική ομάδα. Χάσαμε λίγο ευελιξία, χάσαμε ίσως την ικανότητα να βλέπουμε και εκτός ομάδας. Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό σπορ, έτσι πρέπει πάντα να παρακολουθούμε τι κάνουν οι άλλοι, και έαν κάποιος είναι καλύτερος απο εσένα πρέπει να καταλάβεις το γιατί, απο το να κοιτάς τα δικά σου παπούτσια και να περιμένεις μια μέρα να τα πας καλά», είπε ο Boullier.

 

Πρόσθεσε δε : «Υπάρχει μια μικρή αλλαγή κουλτούρας. Υπάρχουν δραστικές αλλαγές στο τμήμα αεροδυναμικής της McLaren, και πιστεύω ότι υπάρχει νέα στρατηγική και νέα ηγεσία στο να οδηγήσει την ομάδα»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...