Τα πάντα επι τάπητος στην Ferrari

Αναδιοργάνωση με στόχο το μέλλον

  • -
  • -

Τα πράγματα είναι σκούρα για την Ferrari. Από το Μπαχρέιν κιόλας ο πρόεδρος της Ιταλικής ομάδας Luca di Montezemolo έλεγε ότι το Καναδικό Grand Prix θα ήταν σημείο αναφοράς και ήλπιζε ότι θα άλλαζαν οι τύχες της ομάδας.

Το Καναδικό GP πέρασε και η Ferrari ήταν στο … πουθενά. Σήμερα ρωτήθηκε ο Montezemolo και το μόνο που είπε ήταν «Τώρα είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή, υπάρχουν λίγα να πούμε και πολλά να κάνουμε. Δεν πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε θαύματα βραχυπρόθεσμα, αλλά δουλεύουμε σκληρά για το μέλλον, γνωρίζοντας ότι όσα κάναμε φέτος δεν τα κάναμε καλά».

 

Ο Mattiacci, ο νέος αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, σχολίασε στον διαδικτυακό τόπο της ομάδας ότι «Είμαστε πολύ τσαντισμένοι με τους εαυτούς μας, αλλά δεν έχουμε σκοπό να τα παρατήσουμε» ενώ σε άλλο σημείο τόνισε «Έχουμε βελτιωθεί από την αρχή της χρονιάς, αλλά σε κάθε βήμα προόδου που κάνουμε πρέπει να το δούμε σε σχέση με το τι έχουν κάνει οι αντίπαλοί μας. Η Ferrari ξεκίνησε την δουλειά σε συγκεκριμένο τρόπο, βασιζόμενοι γύρω σε ανθρώπους κλειδιά, τους  πρόεδρο Montezemolo, James Allison, Fernando Alonso, Kimi Raikkonen και μια ομάδα ταλαντούχων μηχανικών. Είναι μια διαδικασία αναδιοργάνωσης, με ανθρώπους που τους δίνονται οι καλύτερες προϋποθέσεις για να γίνει καλή δουλειά»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...