Δεν θα φύγει από την RBR o Vettel λόγω Newey

Αισιοδοξία στην RBR

  • -
  • -

Η είδηση ότι ο Adrian Newey θα απομακρυνθεί από την αγωνιστική ομάδα της Red Bull Racing, αναλαμβάνοντας ένα γενικότερο ρόλο, ήταν κάτι που δεν αποτέλεσε έκπληξη. Ο Βρετανός τεχνικός είχε εκφράσει πολλές φορές τον προβληματισμό του για τον τρόπο που η F1 περιορίζει την εφευρετικότητα και ότι ο ίδιος ήταν δυσαρεστημένος με το που πάει η κατάσταση.

 

Τα μάτια, μετά από την ανακοίνωση αυτή, στράφηκαν στον Sebastian Vettel, και στο εάν έχει πλέον λόγο να μείνει στην ομάδα που πήρε 4 σερί πρωταθλήματα υπό την τεχνική διεύθυνση του Newey.

 

«Ο Adrian αναλαμβάνει διαφορετικό ρόλο, δεν αποσύρεται εντελώς από την F1. Θα είναι μέντορας και θα συμβουλεύει την ομάδα, και έχουμε δύναμη και μεγάλο βάθος. Νομίζω ότι είναι φανταστικό που θα έχουμε τον Newey τριγύρω και να έχουμε την επαφή καθώς εξελίσσεται η ομάδα. Είναι ωραίο για τον Adrian να εμπλακεί και με άλλα projects, συνεπώς βλέπω ένα λαμπρό μέλλον. Ο Sebastian δεν θα μιλήσει ποτέ για την κατάσταση του συμβολαίου του, αλλά έχει ευχαριστηθεί την μεγάλη επιτυχία με την ομάδα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα μείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια ακόμα», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Christian Horner.

 

Πρόσθεσε ότι ο Newey θα σχεδιάσει και το μονοθέσιο του 2015, ενώ οι εξελίξεις θα τρέξουν από την αρχή του νέου έτους.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...