H Red Bull Racing θα παραμείνει με την Renault

  • -
  • -

Σενάρια υπήρχαν πολλά και οι άνθρωποι της Red Bull πίεζαν ασφυκτικά την Renault να βελτιώσει τους κινητήρες της. Σήμερα όμως ο Christian Horner έβαλε τέλος στα σενάρια και ανακοίνωσε ότι το 2015 «εκατό τοις εκατό θα έχουμε κινητήρα Renault».

 

«Έχουμε πολυετές συμβόλαιο με την Renault, αλλά όπως υπάρχουν όροι απόδοσης στις συμφωνίες που συνδέονται με αυτό. Αλλά δεν σκεφτόμαστε εναλλακτικές», είπε ο αγωνιστικός διευθυντής της RBR και συμπλήρωσε «Πιστεύω ότι η Renault κατανοεί απόλυτα την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ο Carlos Ghosn ήταν στο Monte Carlo για να τα δει ο ίδιος και δεν υπάρχουν τελεσίγραφα προς την Renault, πλέον του ότι πρέπει να βελτιωθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Είχαμε πολλές επιτυχίες τις τελευταίες χρονιές. Όλες οι νίκες μας ήταν με κινητήρες Renault και τους εμπιστευόμαστε στο να βρουν λύσεις στα προβλήματα άμεσα».

 

«Μπορείς να βελτιώσεις την εμπλοκή του λογισμικού και πιστεύω ότι ένα από τα βασικά στοιχεία που βλέπουμε φέτος είναι η εξέλιξη στο καύσιμο που είναι σημαντικό στοιχείο. Το γεγονός ότι ξεκινήσαμε αργότερα από κάποιους αντιπάλους, γιατί η Renault άργησε στο πρόγραμμα βελτίωσης και προφανώς με το να τρέχεις στα δυναμόμετρα, ώστε να καλύψουμε το κενό στις περιοχές και η Total κάνει εξαιρετική δουλειά στο να βρίσκει απόδοση», είπε ο Horner.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...