Alonso: Να μην θέσουμε σε κίνδυνο το 2015

Προσοχή συνέστησε ο Ισπανός

  • -
  • -

Να μην θέσει σε κίνδυνο το πλάνο τους για το 2015 έχοντας «κολλήσει» στην βελτίωση του φετινού μονοθεσίου τους, πρότεινε ο Alonso στην ομάδα τους. Παρόλο που έχουμε φτάσει μόλις στο ένα τρίτο της σαιζόν και η Mercedes φαίνεται ότι δεν μπορεί να χτυπηθεί, o Ισπανός οδηγός βλέπει την μεγάλη εικόνα.

 

«Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους σημαντικούς στόχους και έχουμε στόχους για φέτος. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να θέσουμε σε κίνδυνο το πλάνο για την επόμενη χρονιά. Πρέπει να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε το 2014, γιατί πολλά πράγματα θα περάσουν και στην επόμενη χρονιά. Αλλά εάν υπάρχει κάτι σημαντικό για του χρόνου προφανώς και δεν πρέπει να πάρουμε χρόνο από αυτό. Δεν ανησυχώ όμως», είπε ο Ισπανός οδηγός.

 

Μίλησε όμως και για τον νέο αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας : «Από την στιγμή που ήρθε ο Marco Mattiacci όλα πάνε στην σωστή κατεύθυνση. Έχει μια καλή οπτική και πολύ έξυπνη προσέγγιση και γινόμαστε όλο και πιο δυνατοί».

 

Το Καναδικό GP δεν προβλέπεται εύκολο για την Ferrari και ο Alonso το ξέρει : «Θα είναι δύσκολο στην πίστα που ρόλο παίζει η δύναμη του κινητήρα, σε αντίθεση με το Μονακό και την Βαρκελώνη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά μου αρέσει η πίστα και έχουμε κάνει καλές εμφανίσεις εδώ τα περασμένα 4 χρόνια, έτσι περιμένω ένα καλό τριήμερο και να φέρω καλούς βαθμούς. Έχουμε κάποιες βελτιώσεις που δουλεύουμε κάποιες βδομάδες, και τις οποίες έχουμε αξιολογήσει στον προσομειωτή. Είναι ενας μικρός γύρος, έτσι οι χρόνοι θα είναι κοντά, κάτι που σημαίνει ότι ένα με δυο δέκατα θα κρίνουν 6 με 7 θέσεις»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...