Και η Mercedes ενδιαφέρθηκε για τον Newey;

Περιζήτητος ο σχεδιαστής

  • -
  • -

Περιζήτητος φαίνεται να είναι ο Adrian Newey. O πετυχημένος Βρετανός μετά από την Ferrari δείχνει να ενδιαφέρει και την ομάδα της Mercedes. Σύμφωνα με αναφορά στο Speedweek ο δαιμόνιος Niki Lauda επισκέφθηκε τον Newey στο σπίτι του στην Αγγλία για να τον πείσει να αλλάξει στρατόπεδο.

 

Πρώτη παρατήρηση είναι ότι η Mercedes μένει χωρίς τεχνικό επικεφαλή από τον Ιανουάριο του 2015, αφού ο Bob Bell έχει αποφασίσει να φύγει, και πιθανώς να «κόλλαγε» μια μετακίνηση του Newey. Ένα δεύτερο στοιχείο είναι ότι η είδηση αυτή βγήκε από το στρατόπεδο της Red Bull Racing. Το όνομα του Newey παίζει πολύ τον τελευταίο καιρό και δεν αποκλείεται να το «εκμεταλλεύτηκαν» στην Red Bull για να στρέψουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους και ταυτόχρονα να φέρουν και μια μικρή αναστάτωση στην πλευρά της Mercedes.

 

Ενώ ο λιγομίλητος νέος αγωνιστικός διευθυντής της Ferrari, Marco Mattiacci, είπε κατηγορηματικά ότι η Ferrari δεν ενδιαφέρθηκε για τον Newey, o Helmut Marko από πλευράς RBR τόνισε ότι ο Montezemolo είχε πάει πριν από 2 βδομάδες στο Ισπανικό GP για να παρουσιάσει μια συγκεκριμένη προσφορά στον Βρετανό μηχανικό.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...