«Τρελή» υποστήριξη στον Alonso από τον Montezemolo

Έβγαλαν και … ανακοίνωση!

  • -
  • -

Το είδαμε και αυτό! Σήμερα η Ferrari έβγαλε μια ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι ο Αυστραλός δημοσιογράφος Peter Robinson βρέθηκε στο Maranellο για να δοκιμάσει μια LaFerrari και σε συνέντευξή που πήρε από τον Luca di Montezemolo ο δεύτερος απάντησε σχετικά με ερωτήματα που αφορούσαν στην κατάσταση μέσα στην Ferrari.

 

Και ειδικά, επιτέλους φτάσαμε στο δεδομένο, για τις φήμες περί Alonso «O Fernando είναι ο καλύτερος οδηγός στον κόσμο, ο οποίος δίνει πάντα το 200% στους αγώνες. Ξέρει πόσο πολύ στηρίζομαι πάνω του, ακόμα και μακριά από την πίστα, σε ότι αφορά την αφοσίωσή του και το πνεύμα που δίνει στην ομάδα. Είναι απίστευτο που υπάρχουν ακόμα οι λεγόμενοι ειδικοί που δεν καταλαβαίνουν ότι ψάχνουν πάντα μια πολεμική κατάσταση στην ομάδα που απλά δεν υπάρχει»

 

«Η αλήθεια είναι ότι αυτός και ο Kimi, ένας ακόμα απίστευτος οδηγός, χρειάζονται μια ανταγωνιστική Ferrari και να τους την παρέχουμε είναι ο μοναδικός μας σκοπός. Δουλεύουμε σκληρά, ξεκινώντας από τον Marco Mattiacci, ο οποίος γνωρίζει τι χρειάζεται να γίνει και ο οποίος εξετάζει πολλές αλαγές στο τεχνικό και οργανωτικό τομέα και να βελτιώσουμε την διαδικασία λήψης αποφάσεων. Είναι αυτό που θέλω εγώ, αυτό που θέλουν οι οδηγοί και οι οπαδοί μας, ενώ όλες οι άλλες κουβέντες είναι για να λέγονται», τόνισε.

 

Όλα αυτά την στιγμή που ο Alonso τόνισε χθες ότι είναι κρίμα να μην έχει την υποστήριξη που πρέπει από τους «δήθεν φίλους του», όπως τους χαρακτήρισε, και να έχει πολύ καλά λόγια από τους ανταγωνιστές του, όπως τον πρόεδρο της Mercedes που τον χαρακτήρισε ίσως τον καλύτερο οδηγό της F1, και τον Toto Wolff, CEO της αγωνιστικής ομάδας σε Business θέματα, ο οποίος τον χαρακτήρισε αγωνιστικό «τέρας» στους αγώνες .

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...