O Domenicali στο προσκήνιο

Μίλησε στον Leo Turrini

  • -
  • -

Ο Stefano Domenicali εμφανίστηκε μετά από καιρό και μίλησε στον Ιταλό δημοσιογράφο Leo Turrini. Δυστυχώς κάποια πράγματα δεν μπορούσαν να γραφτούν, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, αλλά υπάρχουν και άλλα τα οποία έχουν ενδιαφέρον και μπορούν να γραφτούν.

 

Ο Domenicali είπε ότι μόλις αποφάσισε να φύγει πήρε τηλέφωνο να χαιρετήσει 3 οδηγούς σε αλφαβητική σειρά «τον Alonso, Raikkonen και Vettel». «Ο Fernando και ο Kimi είναι πραγματικοί φίλοι. Λυπάμαι για τα αποτελέσματα. Δεν τους έβαλα μαζί να μάχονται για την 6η θέση, αλλά δυστυχώς έτσι πάνε τα πράγματα», είπε ο Domenicali.

 

Όταν η κουβέντα έφτασε στον Schumacher ο Domecali σχολίασε ότι εάν τον είχαν ανάμεσα στο 2008 και το 2013 θα είχαν πάρει ακόμα ένα τίτλο. «Μην το παίρνετε στραβά. Πιστεύω ότι ο Alonso άξιζε τον τίτλο το 2010 και το 2012», συμπλήρωσε.

 

«Γιατί πήρα τον Seb (Vettel); Πρέπει να βρείτε μόνοι σαν την απάντηση, συγνώμη», συμπλήρωσε ο Domenicali. Για το μέλλον του είπε : «Δεν απέκλεισα να μείνω στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, αλλά έχω αποκλείσει να δουλέψω για άλλη ομάδα, είτε είναι η Caterham είτε η McLaren είτε οποιοσδήποτε. Δεν μπορώ να δουλέψω εάν είμαι στο pitwall και να υποστηρίζω τον Alonso και τον Raikkonen. Αλλά σε μια άλλη περιοχή; Γιατί όχι»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...