Δεν έχει κάνει αλλαγές ο Mattiacci

... και μάλλον θα περιμένουμε

  • -
  • -

O Fernando Alonso μίλησε στους εκπροσώπους τύπου που βρίσκονται στο Μονακό για τον νέο αγωνιστικό διευθυντή της ομάδας Marco Mattiacci. Ερωτηθείς εάν έχουν γίνει αλλαγές από τον Mattiacci. ο Alonso είπε ότι το νέο του αφεντικό χρειάζεται χρόνο και εμπειρία πριν προβεί σε αλλαγές, ενώ πρόσθεσε ότι δεν περιμένει κάτι να γίνει γρήγορα.

 

«Μαθαίνει για την κατάσταση της ομάδας, το περιβάλλον της F1 και τα αγωνιστικά τριήμερα. Υπάρχουν πολλά πράγματα να μάθει και χρειάζεται να πάρει εμπειρία πριν κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές τις οποίες δεν μπορεί να πάρει τώρα. Από την πλευρά μας, οδηγοί και μηχανικοί, ερχόμαστε στους αγώνες, έχουμε τις ίδιες συναντήσεις τις ίδιες στιγμές, δεν βλέπουμε μεγάλες αλλαγές. Όταν πηγαίνω στο Maranello για δουλειά, να έχουμε τις συναντήσεις και τις προετοιμασίες, να χρησιμοποιώ τον προσομειωτή, αυτές οι περιοχές δεν έχουν αλλαγές τον τελευταίο μήνα. Αλλά περιμέναμε να μην γίνουν αλλαγές τον πρώτο μήνα, γιατί ακόμα δεν έχει την εμπειρία», είπε ο Ισπανός οδηγός.

 

Ο αγώνας της Κυριακής είναι ίσως η πρώτη σοβαρή ευκαιρία να πιεστεί η Mercedes, αλλά όλα δείχνουν ότι τα μονοθέσια με κινητήρες Mercedes θα έχουν τον πρώτο λόγο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...