Περί Ferrari, Newey και επενδύσεων

Ρίχνει λεφτά η Ferrari στην αγωνιστική ομάδα

  • -
  • -

Ένα πιο απαλό από τις άλλες φορές «όχι» φαίνεται ότι πήρε η Ferrari από τον Adrian Newey, στην νέα πρόταση που του έγινε για να κατηφορίσει στον Maranello. Φαίνεται ότι η κατάσταση δεν είναι αυτή που θέλει ο Newey για να πειστεί ότι το μέλλον του είναι στην Ferrari.

 

Την πεποίθησή του ότι ο Newey δεν θα φύγει από την Red Bull Racing εξέφρασε και ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Christian Horner. «Είναι σχεδόν ένα ετήσιο γεγονός με τις φήμες για το μέλλον του. Αλλά πάντα έκανε ξεκάθαρο το ότι έχει σχεδόν πατρικά αισθήματα για την Red Bull. Έχει μπει από την αρχή σε αυτή την προσπάθεια και έχει εμπλακεί περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Του αρέσει το περιβάλλον εργασίας του, και πιστεύω ότι είναι εικασίες. Αλλά καταλαβαίνω γιατί η Ferrari θα κοίταζε την πιθανότητα».

 

Από την άλλη ο Luca di Montezemolο άφησε υπονοούμενο ότι θα αυξηθεί ο προϋπολογισμός της αγωνιστικής ομάδας για να μπορέσουν να χτυπήσουν τόσο την Red Bull Racing όσο και την Mercedes. Μιλώντας στην Gazzetta dello Sport o Montezemolo σχολίασε ότι ενώ παραμένει προτεραιότητα για την Ferrari ο τομέας των αυτοκινήτων δρόμου, παραμένει όμως πρόκληση «δεδομένης της σημαντικής επένδυσης και η F1, η οποία απαιτεί σημαντική οικονομική προσπάθεια ώστε να μειωθεί το κενό με τον ανταγωνισμό».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...