Ένταση ανάμεσα σε Raikkonen και Ferrari

O Raikkonen είχε κουβέντες μετά απο το τέλος του αγώνα με την ομάδα

  • -
  • -

Από την στιγμή που ο Raikkonen ανακοινώθηκε από την Ferrari πέρσι τον Σεπτέμβριο, ο τύπος ασχολήθηκε με το πόσο θα κρατούσε η σχέση ανάμεσα σε αυτόν και στον Fernando Alonso. Ο Ισπανός είναι γνωστός για τα mind games που παίζει.

 

Στον χθεσινό αγώνα ο Raikkonen ήταν μπροστά από τον Alonso και θεωρητικά είχε πλεονέκτημα στην επιλογή της στρατηγικής. Ο Alonso όμως μπήκε πρώτος για αλλαγή ελαστικών και άλλαξε στρατηγική. Ο Φιλανδός βγήκε στην ενδοεπικοινωνία με το τέλος του αγώνα και διαμαρτυρήθηκε λέγοντας «ποιος πήρε αυτές τις αποφάσεις;», ρώτησε και πρόσθεσε ότι είχε την «δεύτερη επιλογή» στην στρατηγική. Πέρα από αυτό απέφυγε τις συνεντεύξεις τύπου.

 

Παρατηρήθηκε ότι ο Raikkonen είχε μεγάλης διάρκειας κουβέντες μετά από το τέλος του αγώνα με τους μηχανικούς ενώ δήλωσε «ήθελα να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα, και αυτό είναι όλο», σε ερώτηση εάν νιώθει Νο2 οδηγός στην ομάδα.

 

Για την ιστορία ο Raikkonen έκανε 2 στοπ και ο Alonso 3, κάτι που τον βοήθησε στο τέλος να περάσει τον Φιλανδό με πιο φρέσκα λάστιχα. Διαβάσαμε ότι ο Alonso διαμαρτυρόταν ότι τα λάστιχά του δεν απέδιδαν και έπρεπε να τα αλλάξει, πιέζοντας τους μηχανικούς με τον τρόπο αυτό να αλλάξουν στρατηγική. Εάν είχε πρόβλημα ή ήταν κάποιος τρόπος να περάσει το δικό του, είναι κάτι το οποίο μόνο οι άνθρωποι της Ferrari μπορούν να μας απαντήσουν.

 

Πρέπει να προσθέσουμε ότι όλο το τριήμερο υπήρχαν φήμες οι οποίες ανέφεραν ότι ο Alonso θα φύγει από την Ferrari στο τέλος της σαιζόν και θα πάει στην Mercedes, κάτι το οποίο διαψεύστηκε από όλες τις πλευρές, όμως μπορεί να έκανε την δουλειά του πιέζοντας την Ferrari να κάνει τα χατήρια του Ισπανού, δείχνοντάς του ότι αυτή είναι η ομάδα που πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...