Η RBR προειδοποιεί την Mercedes

Θα έρθουν πολλά από τον Vettel …

  • -
  • -

Η Red Bull Racing προειδοποίησε την Mercedes ότι θα έρθει ένα μεγάλο άλμα βελτίωσης από τον Sebastian Vettel μόλις αυτός καταφέρει και ξεπεράσει τα προβλήματα με το στήσιμο του μονοθεσίου του. Ο Γερμανός πρωταθλητής δεν έχει καταφέρει να ξεκλειδώσει την δυναμική του μονοθεσίου του και αντιμετωπίζει προβλήματα και από τον teammate του, τον Daniel Ricciardo.

 

Σε μια προσπάθεια να δοκιμάσουν «τα πάντα», η ομάδα αποφάσισε να φέρει ένα νέο σασί για τον Vettel, ενώ ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Christian Horner, υποστήριξε τον οδηγό του : «Δεν έχει βρει ακόμα το στήσιμο που θέλει γιατί είχε πρόβλημα στις χειμερινές δοκιμές. Δεν παίρνει την αίσθηση που θέλει από το μονοθέσιο. Αλλά ελπίζουμε ότι είμαστε κοντά στο να το ξεκλειδώσουμε, όπως το 2012, και να δούμε ένα μεγάλο άλμα. O Seb είναι πολύ ευαίσθητος με το μονοθέσιο στην είσοδο της στροφής, και δεν είχε αυτή την αίσθηση από αυτό, λόγω των βελτιώσεων στον έλεγχο της μηχανής. Αλλά όσο η Renault παίρνει εμπειρία, αυτό βελτιώνεται».

 

Ελπίζει ακόμα ότι η φύση της πίστας αλλά και οι βελτιώσεις θα δώσουν την ευκαιρία στην Red Bull Racing να έρθει πιο κοντά στην Mercedes. «Γενικά εάν έχεις ένα μονοθέσιο που δουλεύει εδώ θα δουλεύει παντού, έτσι είναι ένα καλό τεστ για μας πριν ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή περίοδος», είπε ο Horner.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...