Βρήκαν λύσεις στην McLaren!

Φαίνεται ότι αρχίζει η αντεπίθεση

  • -
  • -

Μια από τις απογοητεύσεις της σαιζόν είναι σίγουρα η McLaren. Μπορεί να ανέβηκε στο βάθρο στον πρώτο αγώνα, αλλά από τότε έκανε βήματα πίσω.  Στον τελευταίο δε αγώνα ήταν εκτός βαθμών. Όμως όλα δείχνουν ότι έρχονται καλύτερες μέρες στο Woking.

 

Μιλώντας σε εκπροσώπους του τύπου ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας Eric Boullier είπε ότι βρήκαν μεγάλο ποσοστό από την χαμένη κάθετη δύναμη στην αεροδυναμική σήραγγα και ότι θα φανεί στην πίστα. Σε ερώτηση για το εάν είναι αρκετό για να επιστρέψουν πίσω στην μάχη δήλωσε : «Σίγουρα. Είναι 100% σίγουρο ότι θα γίνει, γιατί πίσω στο εργοστάσιο ξέρουμε τι θα γίνει τους επόμενους 3 με 4 αγώνες. Ξέρω τι γίνεται και ξέρω ότι είμαστε σε πολύ καλό ρυθμό εξέλιξης. Αυτό που καλύψαμε τις προηγούμενες βδομάδες ήταν καλό. Πολύ καλό».

 

Είπε ακόμα ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει πανικός σε μια ομάδα που 2 χρόνια πριν κέρδιζε αγώνες.  Ο Boullier συμπλήρωσε ακόμα ότι έχει προσλάβει ήδη τον αντικαταστάτη του Fallows ο οποίος είχε υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα, φεύγοντας από την Red Bull Racing, και ο οποίος αποφάσισε να μην το τιμήσει και να γυρίσει και πάλι στην Red Bull. Αυτή η ιστορία έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης με τις δυο ομάδες να ανταλλάσουν σκληρές δηλώσεις.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...