Ολιγόλεπτη συνάντηση Montezemolo και Alonso

Την Κυριακή το πρωϊ πριν από τον αγώνα …

  • -
  • -

Τα προβλήματα στην Ferrari είναι πολλά και ο Montezemolo παρακολουθεί από πολύ κοντά τα γεγονότα. Ο Fernando Alonso αποκάλυψε ότι την Κυριακή το πρωί πριν από τον αγώνα και για ένα 10λεπτο μίλησαν πίσω από κλειστές πόρτες με τον ισχυρό άντρα της Ferrari για την κατάσταση.

 

«Ήρθε την Κυριακή το πρωί και δουλέψαμε για ένα 10λεπτο στο δωμάτιό μου. Βάλαμε κάτω ότι βρήκαμε στους δυο πρώτους αγώνες και ποια θα είναι τα επόμενα βήματα από άποψη απόδοσης και μονοθεσίου, με πίεση στο μέγιστο και μέγιστη αφοσίωση από όλους στην ομάδα», είπε ο Ισπανός ο οδηγός

 

«Ήθελε απλώς να μου περάσει το μήνυμα ότι η Ferrari κάνει το 100%, και από την δική μας πλευρά, οι οδηγοί, μηχανικοί, τεχνικοί και όλοι στην πίστα, θα δουλέψουμε μέρα νύχτα γιατί κανένας δεν είναι ικανοποιημένος. Είμαστε πολύ ενωμένοι στην ομάδα και ο Πρόεδρος μπορεί να είναι 100% σίγουρος ότι θα κάνουμε 24ωρα αρχής γενομένης από την Τρίτη και Τετάρτη όταν θα κάνουμε τις δοκιμές και θα οδηγήσω και τις δυο μέρες. Δεν θα εφησυχάσουμε μέχρι να αλλάξει η κατάσταση», τόνισε ο Ισπανός.

 

Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα που δημιουργήθηκε όταν με την λήξη του αγώνα ο Alonso πανηγύριζε μέσα από την Ferrari του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...