Τα δεδομένα του Rosberg θα μελετήσει ο Hamilton

Το αντίστροφο είχε γίνει στην Κίνα

  • -
  • -

Μελέτη για το σπίτι θα πάρει ο Lewis Hamilton. Μιλώντας στον Βρετανικό Τύπο ο Hamilton είπε ότι θα πάρει δεδομένα από την τηλεμετρία του Rosberg για να δει τι μπορεί να βελτιώσει. Ο Hamilton παρατήρησε ότι δεδομένα του απο τον προηγούμενο αγώνα τα πήρε ο Rosberg, για να μελετήσει τι μπορεί να βελτιώσει.

 

Όλα αυτά βέβαια στα πλαίσια της «ανοιχτής ανταλλαγής δεδομένων» που υπάρχει στην Mercedes. «Θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα αυτή τη στιγμή, να είχα πόνο στην καρδιά μου χάνοντας έναν αγώνα ενώ είχα την πρωτοπορία, ή να ήμουν γρήγορος μόνο στην αρχή του τριημέρου. Αλλά είμαι χαλαρός και χαρούμενος. Ξέρω όμως ότι υπάρχει πολύ δουλειά που πρέπει να γίνει. Ξέρω ότι έχασα λίγο σε ρυθμό, δεν είχα τον ίδιο με αυτόν από την προηγούμενη βδομάδα. Έτσι θα κάτσω να μελετήσω αυτές τις δυο βδομάδες και θα σκεφτώ πολύ», είπε.

 

Για τον Rosberg είπε : «Κάποιος στην ομάδα έκανε καλά την μελέτη του στον ρυθμό μου από την προηγούμενη βδομάδα, και όταν ήρθα εδώ, υπήρχε ένα μεγάλο κείμενο με τους λόγους που ήμουν γρήγορος. Και το χρησιμοποίησε για πλεονέκτημά του. Θα κάνω το ίδιο και εύχομαι να δουλέψει και για μένα»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...