Δίνει «πονο» στον Montezemolo αυτή η Ferrari

Έφυγε πριν από την λήξη του αγώνα ο Montezemolo

  • -
  • -

Η αποχώρηση του Montezemolo 12 γύρους πριν από το τέλος του αγώνα ήταν η κίνηση που έδειξε τι γίνεται στην Ferrari. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι παραπάνω να δούμε. Το να βλέπεις μια Ferrari τόσο αργή στις ευθείες μου δίνει μεγάλο πόνο. Δεν περίμενα πολλά από τον αγώνα, αλλά κάτι περισσότερο (από αυτό). Είναι απαραίτητο να κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια και αυτή τη βδομάδα έχουμε να δοκιμάσουμε αρκετά», είπε στην Gazzetta dello Sport.

 

Ο Montezemolo βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στην πίστα του Shakhir και είχε συναντήσεις με τους Todt και Ecclestone προσπαθώντας να πιέσει καταστάσεις για να αλλάξουν οι κανονισμοί. Βέβαια όπως είναι λογικό η Mercedes διαφωνεί. Μάλιστα φτάσαμε και πάλι στο σημείο να μιλάμε για διάσπαση της F1, με την Ferrari, Red Bull και τον Bernie Ecclestone μα σκέφτονται να αγοράσουν το πλειοψηφικό πακέτο της F1 και να κάνουν δικό τους πρωτάθλημα που θα το ονομάσουν GP1 χωρίς την FIA. Άλλωστε ο Ecclestone έχει τα δικαιώματα στο όνομα αυτό (όπως έχει και το GP2 και GP3).

 

Όμως πέρα από τις μάχες στο παρασκήνιο η Ferrari δείχνει να βρίσκεται πίσω και από την Red Bull Racing η οποία στις δοκιμές απογοήτευσε. Ο κινητήρας της Ιταλικής ομάδας δείχνει ότι χάνει την μάχη και από την Renault η οποία έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου. Στο Maranello δουλεύουν νυχθημερόν για να βρουν λύσεις στα πάμπολλα προβλήματα.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...