Ο Alonso γνωρίζει που πρέπει να βελτιωθεί η Ferrari

«Εφιαλτικός» ο αγώνας

  • -
  • -

Η σαιζόν μπορεί να έχει μόλις ξεκινήσει, αλλά στο Maranello δεν έχουν πάρει καλά το γεγονός ότι βρίσκονται αρκετά πίσω από την Mercedes. Μετά από το τέλος του αγώνα, ο Alonso είπε ότι ξέρει σε ποιες περιοχές θέλει βελτίωση η Ferrari.

 

«Το traction δεν ήταν αρκετά καλό. Όταν το συγκρίνουμε με το αντίστοιχο του καλύτερου μονοθεσίου, το οποίο είναι αυτό της Red Bull, τότε είναι λίγο πολύ αναμενόμενο να χάνουμε. Με την τελική δεν είναι κρυφό ότι δεν μπορούμε να συγκριθούμε με την Mercedes. Ήταν οι ταχύτεροι στην Αυστραλία, οι ταχύτεροι στις δοκιμές (του Μπαχρέιν) και οι ταχύτεροι εδώ. Έχουμε δουλειά να κάνουμε. Προφανώς για το Μπαχρέιν δεν υπάρχουν πολλά να κάνουμε γιατί σε λίγες μέρες θα είμαστε πάλι στο μονοθέσιο, αλλά σε Κίνα και Ισπανία είναι ξεκάθαρο τι πρέπει να φέρουμε στο μονοθέσιο και θα το κάνουμε», είπε ο Ισπανός οδηγός.

 

Αλλά έδωσε ελπίδες λέγοντας : «Θα βελτιωθούμε, αυτό είναι το σίγουρο. Έχουμε κάνει μόλις δυο αγώνες. Αναλύουμε τους τομείς που χρειάζεται. Φαίνονται ξεκάθαροι σε μας και ρίξουμε όλες τις προσπάθειες για να έρθουμε στα επίπεδα των Mercedes και Red Bull»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...