Video: Έντονη δυσαρέσκεια για τον νέο “ήχο” της F1

Ενοχλημένος ή ευκαιρία για "βαβούρα";

  • -
  • -

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τον ήχο της F1. Υπάρχουν κάποια δημοσιεύματα στον Αυστραλιανό τύπο που αναφέρουν ότι οι διοργανωτές του αγώνα διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι … το προϊόν που έχουν υπογράψει δεν έχει καμία σχέση με αυτό που άκουσαν.

 

Μάλιστα φτάσαμε στο σημείο να έχουμε δηλώσεις του Bernie Ecclestone λέγοντας ότι θα ψάξουν την κατάσταση ώστε τα μονοθέσια να ακούγονται περισσότερο «σαν αληθινά αγωνιστικά». «Δεν μπορούμε να περιμένουμε όλη την σαιζόν. Μπορεί να είναι αργά μέχρι τότε», είπε ο Bernie. O Ron Walker, πρόεδρος του Australian Grand Prix Corporation (και σύμμαχος του Ecclestone), είπε στην The Age ότι αυτό που έγινε το τριήμερο «δεν ήταν αυτό για το οποίο πληρώσαμε». Και ο Bernie συνέχισε : «Δεν τρομοκρατήθηκα από τον ήχο. Τρομοκρατήθηκα από την έλλειψή του. Και λυπάμαι που βγήκα αληθινός με ότι είχα πει πριν καιρό, αυτά τα μονοθέσια δεν ακούγονται σαν αγωνιστικά. Μίλησα με τον JeanTodt το απόγευμα και αυτό που είπα είναι ότι πρέπει να δούμε εάν υπάρχει τρόπος να ακούγονται σαν αγωνιστικά. Δεν ξέρω εάν είναι δυνατό, αλλά πρέπει να το διερευνήσουμε. Ας ξεμπερδέψουμε με τους πρώτους αγώνες και μετά να δούμε για να γίνει κάτι. Μίλησα και με τον Luca di Montezemolo και μου είπε ότι δεν είχε ποτέ τόσα emails διαμαρτυρίας που ελεγαν ότι αυτό δεν είναι η F1», είπε.

 

Τώρα κατά πόσο είναι ακόμα ένα πάτημα του Ecclestone για να δείξει πόσο χρήσιμος είναι στην F1 εν όψει του δικαστηρίου που ξεκινά σε ένα μήνα περίπου για το σκάνδαλο δωροδοκίας που εμπλέκεται, ή κατά πόσο ανησυχεί πραγματικά είναι κάτι που μπαίνει στο τραπέζι.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...