Ο Montezemolο μιλάει στους Tifosi!

  • -
  • -

O πρόεδρος της Ferrari, Luca di Montezemolo θέλησε να επικοινωνήσει με τους απανταχού tifosi. Τους έγραψε λοιπόν ένα γράμμα στο οποίο αναφέρει.

 

«Υπάρχουν πολλοί άγνωστοι παράγοντες και αβεβαιότητες από τις προηγούμενες χρονιές. Οι αλλαγές είναι πολλές και βαθιές. Δεν είναι μόνο ο 6κύλινδρος Turbo κινητήρας, αλλά και τα συστήματα που αλληλεπιδρούν με τους ηλεκτρικούς κινητήρες, συστήματα ελέγχου και καινοτόμα και πολύπλοκα λογισμικά, ένα νέο πακέτο αεροδυναμικής. Είναι ένα πολύπλοκο μονοθέσιο το οποίο απαιτεί και διαφορετικό στυλ οδήγησης. Έτσι ο πρώτος στόχος είναι η αξιοπιστία όπως είδαμε στα τεστ. Όλοι έχουν θέματα. Εμείς τα βάλαμε σε μια σειρά και προσπαθούμε για την επίλυσή τους. Έχουμε βάλει κάτω και ένα απαιτητικό πλάνο εξέλιξης, το οποίο μπορεί να βασιστεί στο ότι τα δεδομένα της αεροδυναμικής σήραγγας είναι αυτά που μας έφερε και η πίστα, κάτι που έλειπε τις προηγούμενες χρονιές», λέει ο Montezemolo.

 

«Θα είναι και μια δύσκολη σαιζόν για τους θεατές. Ο οδηγός θα πρέπει να προσέχει τα λάστιχά του και τα καύσιμά του. Όπως έχω πει ελπίζω να μην γίνουν ταξιτζήδες και το λέω με κάθε σεβασμό προς τους οδηγούς ταξί, αλλά προφανώς κάνουν διαφορετική δουλειά. Αγαπώ, όπως και σεις, η F1 να είναι η τεχνολογία και οι οδηγοί στο όριο. Αυτά τα σημαντικά σετ αλλαγών στους κανονισμούς φέρνουν και γκρίζες ζώνες, όπως για παράδειγμα τα καύσιμα, τα λογισμικά και η κατανάλωση. Σε αυτά περιμένω την FIA να είναι σε επαγρύπνηση, που είμαι σίγουρος ότι να είναι, για να αποφευχθούν τρικ, τα οποία είχαν λάβει χώρα στο παρελθόν αλλά δεν πρέπει να γίνουν στο μέλλον για το καλό του σπορ», είπε και έκλεισε : «Τι να περιμένουμε από αύριο; Ζήτησα υψηλότατη αφοσίωση από τον Domenicali και την ομάδα του και ξέρω ότι κάνουν το καλύτερο. Έχουμε μια δυνατή ομάδα, το καλύτερο δίδυμο, το οποίο εχει εμπειρία και είναι ταλαντούχο, και όλοι ξέρουν τι μπορούν να κάνουν. Μπορούμε να βασιζόμαστε σε ένα σημαντικό παράγοντα : την αγάπη σας, των tifosi, σε όλο τον κόσμο. Ζητάω την ως συνήθως υψηλή υποστήριξη: Ας μην υπερβάλουμε τις καλές στιγμές και μην εγκαταλείπουμε τις δύσκολες. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και ο στόχος ξεκάθαρος.

 

Forza Ferrari!»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...