Newey: Θα έπρεπε να είχαμε ξεκινήσει νωρίτερα

Αυτοκριτική άσκησε ο Newey

  • -
  • -

Αυτοκριτική άσκησε ο Adrian Newey για τα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην Red Bull Racing κατά την διάρκεια των χειμερινών δοκιμών. Μιλώντας στο περιοδικό Red Bulletin που βγαίνει από την ιδιοκτήτρια της ομάδας ο Newey μίλησε για όλα.


«Κοιτώντας πίσω θα έλεγα ότι θα έπρεπε να είχαμε επικεντρωθεί στο μονοθέσιο του 2014 νωρίτερα. Αλλά ποιος περίμενε πέρσι τον Αύγουστο ότι ο Sebastian θα κέρδιζε όλους τους εναπομείναντες αγώνες;», είπε. «Αυτό που μας σταμάτησε στην Jerez, από πλευράς μας σε αντίθεση με την Renault, ήταν ότι μέρος του μονοθεσίου μας που ήταν κοντά στην εξάτμιση έπαιρνε φωτιά. Το πρόβλημα ξεκίνησε λόγω έλλειψης χρόνου. Ήταν κάτι που θα έπρεπε να το δοκιμάσουμε εάν είχαμε τα πράγματα συγκεντρωμένα νωρίτερα. Εάν είχαμε λίγες ακόμα βδομάδες τότε θα το είχαμε λύσει μεταξύ μας και δεν θα έβγαινε όταν μας έβλεπε ο κόσμος», τόνισε.


Όμως έριξε και ευθύνη στην Renault λέγοντας : «Το σύστημα της Renault φαίνεται να έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις σε ψύξη, και αυτό αποτελεί μια πρόκληση, να τα κατεβάσουμε»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...