Δυο μήνες πίσω είναι η Red Bull Racing!

Ποια είναι τα προβλήματα;

  • -
  • -

Στην εκπομπή της Red Bull που προβάλλεται κάθε Δευτέρα βράδυ στο Servus TV βρέθηκε ο Helmut Marko, σύμβουλος της Red Bull Racing και ο Niki Lauda. Η κουβέντα εστιάστηκε στα προβλήματα της RBR.

 

«Δεν είμαστε ακόμα στο επιθυμητό σημείο», είπε ο Marko, «Για μας έρχεται η έναρξη δυο μήνες τουλάχιστον νωρίτερα. Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθεί. Σε αυτή την φάση δεν ξέρουμε πότε μπορούμε να το καλύψουμε, και εάν μπορούμε να το κάνουμε. Δεν πήραμε από την Renault συγκεκριμένα στοιχεία, όπως για παράδειγμα σε τι θερμοκρασίες ανεβαίνει, και τι απαιτήσεις σε ψύξη χρειάζεται. Πήγαμε στην Jerez για πρώτη φορά με όλα τα στοιχεία και βγήκαν παιδικές ασθένειες που τις εξελίξαμε», πρόσθεσε.

 

«Το πρόβλημα είναι ότι η Renault σε αντίθεση με την Mercedes και την Ferrari, είχε μόνο τον κινητήρα στο δυναμόμετρο και όχι και το κιβώτιο. Με το κιβώτιο έχει τα θερμικά προβλήματα, δονήσεις, κα. Και όταν τα έχεις όλα αυτά, βλέπεις και τα προβλήματα που βγαίνουν. Τα προβλήματα τα είδαμε την πρώτη μέρα και τότε τα είδε σοβαρά και η Renault. Πίστευε ότι είχε φέρει κάτι που δουλεύει. Τώρα δουλεύουμε νυχθημερόν», πρόσθεσε. «Τώρα παλεύουμε με το Turbo. Αυτό δυναμώνει όταν μπαίνει η ηλεκτρινή ενέργεια. Αυτό σημαίνει ότι πατάς στο γκάζι και δεν γίνεται τίποτα στην αρχή. Ξαφνικά έρχεται η ενέργεια και γυρνούν οι τροχοί, Αυτό είναι πρόβλημα στο λογισμικό. Σε αυτή την κατάσταση δεν μπορούμε να έχουμε σταθερούς γύρους. Και δεν έχουμε φτάσει σε σημείο να στήσουμε το μονοθέσιο. Ευτυχώς έχουμε κάποια δεδομένα να δουλέψουμε στον προσομοιωτή», σχολίασε.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...