Πλεονέκτημα στην πίστα βλέπει ότι έχει η Lotus

… φαίνεται ότι ο σχεδιασμός δουλεύει

  • -
  • -

Η ομάδα της Lotus δοκίμασε κάτι εντελώς διαφορετικό στον σχεδιασμό του ρύγχους. Για να είναι εντός του κανονισμού, κατά γράμμα, έχει ένα ρύγχος με δυο ασύμμετρους χαυλιόδοντες.

 

Ερωτηθείς ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Nick Chester είπε ότι «Από τους αριθμούς που πήραμε για την αεροδυναμική, φαίνεται ότι λειτουργεί. Δεν μπορώ να σας δώσω ένα νούμερο για το πόσο καλύτερο πιστεύουμε ότι είναι από ένα στάνταρ ρύγχος, αλλά είδαμε ότι υπάρχει σημαντικό κέρδος, και για αυτό το κυνηγήσαμε». Εντυπωσιάστηκε δε από το γεγονός ότι κανένας δεν υιοθέτησε την ιδέα, η οποία είχε διαρρεύσει από τους μηχανικούς που έφυγαν από την Lotus. «Ξέρω ότι κάποιες ομάδες είχαν την τύχη να έχουν την ιδέα αρκετά νωρίς και πίστευα ότι θα υπήρχαν μια ή δυο ομάδες που θα είχαν δοκιμάσει και θα το είχαν εξελίξει. Το μόνο δύσκολο με την λύση αυτή είναι ότι είναι αρκετά δύσκολο να το κατασκευάσεις δομικά και να περάσει τα τεστ πρόσκρουσης», συμπλήρωσε.

 

Στην Lotus ελπίζουν ότι θα είναι η ομάδα με την καλύτερη απόδοση ανάμεσα σε αυτές που έχουν μονάδα ισχύος της Renault. Το τρίτο τεστ είναι πολύ κοντά και θα δούμε καλύτερα το που βρισκόμαστε.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...