Δεν έχασε το δικαστήριο ο Ecclestone

… στο θέμα της δωροδοκίας

  • -
  • -

Με μια απόφαση, την οποία έχει στην κατοχή του το GoCar, και εκτείνεται σε 104 σελίδες, τα Βρετανικά Δικαστήρια αποφάσισαν να απορρίψουν το αίτημα της Constantin Medien AG, εναντίων του Bernie Ecclestone τον οποίον κατηγόρησαν ότι δωροδόκησε τον τότε υπεύθυνο Dr Gribkowsky για να πωληθούν οι μετοχές της F1 στην CVC Capital Partners η οποία ήταν επιλογή του Ecclestone και ταυτόχρονα υποτίμησαν την αξία της F1. Σε αντίθεση με τα μέσα που αναφέρουν ότι ο Bernie Ecclestone κέρδισε στο δικαστήριο, πιστεύουμε ότι απλώς δεν έχασε.

 

Τότε ο Bernie Ecclestone πλήρωσε 44εκ δολ τον Gribkowsky για να γίνει η επιλογή της CVC Capital Partners σαν νέο ιδιοκτήτη του πλειοψηφικού πακέτου της F1 και είπε στην συνέχεια ότι πιέστηκε για να κάνει την κίνηση αυτή επειδή ο Γερμανός ήθελε να κινήσει διαδικασίες ώστε να ξεσκεπαστούν οικονομικές ατασθαλίες του Bernie.

 

Ο Δικαστής αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα της Constantin Medien AG επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να δεχθεί ότι ο Bernie Ecclestone είναι ένας αξιόπιστος και αληθής μάρτυρας, ενώ αναφέρει ξεκάθαρα ότι οι η πληρωμή του Bernie είναι δωροδοκία. Όμως η κίνηση του Ecclestone δεν υποτίμησε την αξία της F1.

 

Το επόμενο επεισόδιο του σήριαλ θα παιχτεί πλέον στα Γερμανικά δικαστήρια όπου θα κάνει την εμφάνισή του και ο ίδιος ο Bernie.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...