Και η RBR φταίει για τα προβλήματα της Renault

Το παραδέχεται και ο Newey

  • -
  • -

Πρόβλημα στην τοποθέτηση των εξαρτημάτων στο μονοθέσιο της Red Bull Racing παραδέχθηκε ότι υπάρχει ο Chief Technical Officer της ομάδας, Adrian Newey. Είπε ότι το σημαντικότερο πρόβλημα ήταν ότι η ζέστη από την εξάτμιση έβαζε φωτιά στο κάλυμμα του μονοθεσίου.  

 

«Αυτό που μας σταμάτησε στην Jerez, από την πλευρά μας, ήταν ένα πρόβλημα που είχαμε με το κάλυμμα κοντά στην εξάτμιση που έπαιρνε φωτιά. Είναι ένα πρόβλημα το οποίο ελπίζουμε να έχει επιλυθεί πριν από το Bahrain. Ήταν καθαρά πρόβλημα έλλειψης χρόνου. Θα μπορούσαμε να το είχαμε επισημάνει στα δυναμόμετρα εάν είχαμε καταφέρει να τα έχουμε όλα νωρίτερα», είπε ο Newey στο Autosport.

 

«Σηκώνουμε το χέρι μας, ήταν δικό μας πρόβλημα. Ήταν ένα αποτέλεσμα επιθετικής τοποθέτησης εξαρτημάτων, αλλά πιστεύουμε ότι πρέπει να παίρνουμε ρίσκα για να έχουμε ένα καλό πακέτο, το οποίο θα μειώσει την ζημιά στην αεροδυναμική από τις πολύ υψηλές απαιτήσεις για ψύξη. Το σύστημα της Renault φαίνεται ότι έχει μεγάλες απαιτήσεις για ψύξη», πρόσθεσε.

 

Οι δοκιμές που έρχονται στο Bahrain είναι πολύ σημαντικές γιατί πρέπει να κερδηθεί ο χαμένος χρόνος των πρώτων δοκιμών στην Jerez.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...