Οι εξελίξεις στην Lotus

Κοντά σε νέο αφεντικό και τα πρώτα χιλιόμετρα της E22

  • -
  • -

Πολλά έγιναν από την Παρασκευή μέχρι σήμερα στην ομάδα της Lotus. Το σημαντικότερο είναι ότι η E22 έκανε τους πρώτους της γύρους στην πίστα της Jerez, την οποία είχε νοικιάσει για 2 μέρες τηλεοπτικών γυρισμάτων.

 

Χρησιμοποιώντας αυτές τις δυο μέρες, οι οποίες έχουν όριο τα 100χλμ την μέρα, το ενδιαφέρον εστιάστηκε κατά πόσο θα είχαν λυθεί τα προβλήματα αξιοπιστίας που αντιμετώπισαν όλες οι ομάδες που είχαν υβριδικά συστήματα Renault. Την πρώτη μέρα και σύμφωνα με πληροφορίες που έβγαλε ο δημοσιογράφος James Allen, η E22 κατάφερε να κάνει μόλις ένα γύρο! Το Σάββατο όμως φαίνεται ότι τα προβλήματα λύθηκαν και όπως ανακοίνωσαν από το γραφείο τύπου σταμάτησαν την μέρα τους νωρίς, λόγω του περιορισμού στα χιλιόμετρα, κάτι που δείχνει ότι όλα πήγαν καλά.

 

Πέρα από αυτό όμως όλα δείχνουν ότι η Lotus είναι πολύ κοντά στο να ανακοινώσει ότι ο Olivier Quesnel θα είναι το νέο της αφεντικό. Ο Quesnel έχει διατελέσει επικεφαλής της Citroen και της Peugeot σε διάφορα πρωταθλήματα, ενώ παλαιότερα στην δεκαετία του 90, είχε δουλέψει μαζί με τον Jean Todt. Ένα από τα προβλήματα που «κολλάνε» αυτή την μετακίνηση είναι η ηλικία του. O Quesnel είναι 64 χρονών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...