Ο Alonso μιλάει για την συνεργασία του με τον Raikkonen

Όλα καλά μέχρι στιγμής

  • -
  • -

Για την συνεργασία που έχει με τον Kimi Raikkonen μίλησε ο Fernando Alonso. Όλοι περιμένουν ότι οι δυο τους δεν θα τα πάνε καλά και κάποια στιγμή θα φτάσουμε σε έκρηξη, αλλά μιλάμε για δυο πρωταθλητές με τελείως διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Τα αντίθετα έλκονται;

 

«Δούλεψα με τον Kimi στο Maranello κάποιες μέρες και είχαμε και κάποιες υποχρεώσεις για PR. Το μισό ήταν δουλειά και το άλλο μισό πλάκα. Πιστεύω ότι ο Kimi και εγώ, επειδή έχουμε πολύχρονη εμπειρία στην F1, θα δώσουμε το καλύτερο feedback και θα βοηθήσουμε την ομάδα να πιάσει τους στόχους που έχει θέσει», είπε ο Ισπανός.

 

Μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται : «Ο Kimi ήταν πολύ ευχαριστημένος με το μονοθέσιό του. Σήμερα δοκίμασα κάποια πράγματα, τα οποία θα δοκιμάσει και αυτός στα σίγουρα στο Bahrain. Πέρα από αυτό κάνουμε το πρόγραμμα που μας δίνει η ομάδα. Κάθε βράδυ κάνουμε μια συνάντηση όπου βάζουμε όλα τα θέματα κάτω, από πλευράς οδηγών και από την πλευρά της ομάδας. Έχω τις πληροφορίες με τους γύρους του Kimiστον δικό μου υπολογιστή και αυτός θα πάρει τα δικά μου», είπε ο Alonso και έκλεισε λέγοντας ότι μετά από αυτή την συνάντηση γίνεται και μια μεμονωμένη ώστε να δίνει ο κάθε οδηγός την προσωπική του άποψη : «Σε αυτές τις συζητήσεις δεν μιλάμε για την απόδοση του μονοθεσίου, αλλά για την αίσθηση που έχει ο καθένας στο μονοθέσιο, για ποια προβλήματα βλέπει κλπ»

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...