Δεν έρχεται πίσω στην F1 o Brawn

… προς το παρόν

  • -
  • -

Με την ανακοίνωση ότι η McLaren ψάχνει τον CEO για το αγωνιστικό τμήμα, από την στιγμή που ο Eric Boullier θα είναι ο αγωνιστικός διευθυντής, ξεκίνησαν οι φήμες περί επιστροφή του Ross Brawn στην αγωνιστική δράση.

 

Μιλώντας στο Sky Sport F1 ο Brawn είπε όταν ρωτήθηκε για το εάν πρόκειται να τον δούμε στην θέση του CEO της McLaren Racing. Είπε σχετικά : «Προς το παρόν με ενδιαφέρει το ψάρεμά μου, καμία κουβέντα, κανένα σχόλιο. Έχω προγραμματίσει πολλά ενδιαφέροντα ταξίδια για ψάρεμα. Έχω αρκετές προτάσεις αλλά τις έχω απορρίψει ευγενικά. Με τιμούν αλλά δεν θέλω να εμπλακώ».

 

Αφού τόνισε ότι οι αλλαγές που έγιναν στην F1 είναι οι μεγαλύτερες εδώ και πάρα πολύ καιρό πρόσθεσε : «Ήμουν άνετος όταν έφυγα από την ομάδα. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουν την δουλειά και την προσπάθεια που έγινε τα τελευταία χρόνια. Ξεκινήσαμε αυτό το project εδώ και αρκετό καιρό και πιστεύω ότι θα αποδώσει. Έχω αρκετούς πολύ καλούς φίλους εκεί για τους οποίους θέλω να πετύχουν. Θα το δω με μεγάλη ικανοποίηση εάν η Mercedes καταφέρει και πάρει τον τίτλο φέτος».

 

Οι φήμες για τον Brawn θα συνεχίζονται μέχρι να μάθουμε την επόμενη στάση στην καριέρα του, εκτός από αυτή του … ψαρά. Ενδιαφέρον μπορεί να είναι και το στοιχείο ότι η Honda θα ξεκινήσει στις νέες τις εγκαταστάσεις στην Βρετανία τον Ιούλιο.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...