Kobayashi και Ericsson στην Caterham

Έκλεισαν οι θέσεις στην F1

  • -
  • -

Με την ανακοίνωση ότι οι Kamui Kobayashi και Marcus Ericcson θα τρέχουν με τα χρώματα της Caterham για το 2014, έκλεισαν οι θέσεις για τους οδηγούς της νέας περιόδου. Τα ονόματα αυτά κυκλοφορούσαν σαν φήμες τις τελευταίες μέρες και δεν αποτέλεσαν έκπληξη. Ο Charles Pic, του οποίου τις τύχες έχει αναλάβει πλέον ο πρώην μάνατζερ του Jacques Villeneuve, Craig Pollock, ψάχνει να βρει την επόμενη μέρα, ενώ ο van de Garde, ανακοινώθηκε από την Sauber σαν οδηγός εξέλιξης.

 

Και ενώ ο Kobayashi είναι γνώριμος στους φίλους της F1, ο Marcus Ericsson έρχεται από το πρωτάθλημα του GP2 στο οποίο έδειξε καλά σημάδια. Στους αναπληρωματικούς οδηγούς έχουμε τον Robin Frinjs ο οποίος παρόλο που είναι πολύ καλός οδηγός, έχει ένα «προβληματικό» χαρακτήρα, και τον Alexander Rossi.

 

O Kobayashi ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του, που μέσω του Kamui-support.com έβαλαν τον οβολό τους και σε συνεργασία με τους χορηγούς του έφτιαξαν ένα δυνατό πακέτο, ώστε να μπορέσει να το βάλει στην ομάδα. Ο Ericsson, ο οποίος έρχεται από την Σουηδία, στάθηκε στο γεγονός ότι χαίρεται που θα υπερασπίζεται τα χρώματα της ομάδας, αλλά και της χώρας του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...