Ο Raikkonen στο Maranello

Αλλαγές στην Scuderia

  • -
  • -

Επίσκεψη στο Maranello έκανε ο Kimi Raikkonen. O Φιλανδός οδηγός που το 2014 θα κάθεται στο κάθισμα της Ferrari επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ομάδας όπου συναντήθηκε με τον Stefano Domenicali αλλά και τα υψηλόβαθμα τεχνικά στελέχη της.

 

Όπως μας ανακοίνωσε η Ferrari ο Raikkonen θα έχει για μηχανικό αγώνα τον Antonio Spagnolo. O Spagnolo ήταν μέχρι πρότινος Performance Engineer και ουσιαστικά ανέλυε δεδομένα και από τα δυο αυτοκίνητα. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι ο Pat Fry φαίνεται να υποβιβάζεται. Όπως αναφέρει και το Autosprint αναλαμβάνει τα καθήκοντα του υπεύθυνου μηχανικών, θέση την οποία κατείχε ο Steve Clark ο οποίος πήγε στην Ferrari στις αρχές του 2012 (head of race engineering). Ο Fry κατείχε μέχρι το καλοκαίρι την θέση του τεχνικού διευθυντή, αντικαταστάθηκε από τον James Allison, ο οποίος ήρθε από την Lotus, ανέλαβε Engineering Director και τώρα αναλαμβάνει καθήκοντα υπεύθυνου μηχανικών.

 

Νέος αέρας (και πάλι) στο Maranellο με τα φώτα να είναι στραμμένα στην αυριανή συνάντηση του Montezemolo με τους δημοσιογράφους. Να δούμε τι νέα θα βγουν από εκεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...